Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Natura i Medi Ambient

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  > Premis Sabadell Sostenible

Agenda 21
Educació ambiental
El Ripoll
El Rodal
El Parc Agrari
El web de l´aigua
Les fonts de Sabadell
Rius i torrents
Punt d´informació ambiental
Fem dissabte
Projectes d´obres
Qualitat de l´Aire
Gestió del Soroll
Canvi climàtic
Premis Sabadell Sostenible


L'Ajuntament de Sabadell convoca els PREMIS SABADELL SOSTENIBLE, de forma bianual, amb l'objectiu de reconèixer iniciatives i projectes que tinguin com a objectiu la promoció de la sostenibilitat a nivell local, en relació als compromisos adquirits a la conferència de Rio+20, i el seu document de principis i acords internacionals "The Future We Want", així com a l'Agenda 21+10 de Sabadell.

A la primera edició, es convoquen els premis següents:
-Premi Josep Rossell i Casablancas a projectes en l'àmbit educatiu.
-Premi Antoni Trallero i Alòs a projectes empresarials.

Per formalitzar la inscripció, cal haver lliurat per registre municipal el formulari de sol.licitud omplert acompanyat de la documentació complementària (memòria tècnica o d'altres) corresponent en format paper o versió digital. El termini d'inscripció finalitza el dia 31 de gener de 2013.

La resolució del Jurat s'ha fet pública en un acte de lliurament el 14 de maig de 2013 a l'Auditori del Casal Pere Quart, amb el següent veredicte:
- Premi Josep Rossell i Casablancas premiat a l'Escola d'Educació Especial Xaloc pel seu projecte "Per una escola respectuosa amb el medi ambient". El jurat aprecia les praxis que es duen a terme en aquest projecte, que són un excel·lent exemple de promoció i de transmissió dels valors de la sostenibilitat, i mostra el compromís del conjunt de centres educatius amb l'Agenda 21, en treballs sobre el medi natural i la biodiversitat, o en treballs referits a aspectes del medi urbà, com ara els residus, energia, mobilitat i soroll.
- Premi Antoni Trallero i Alòs a la proposta "Geotèrmia a l'edifici Alexandra", presentada per Geotics Innova. El jurat aprecia l'aplicació de la geotèrmia centralitzada com a instrument d'estalvi energètic en un projecte d'edifici públic que compta amb habitatges dotacionals, un centre de serveis per a gent gran, una biblioteca i un aparcament i vol animar els seus autors a divulgar els aspectes relacionats amb la seva gestió i explotació, així com dels costos de manteniment i l'estalvi energètic i econòmic que genera.


Per més informació:
Servei de Sostenibilitat i Gestió d'Ecosistemes
Ajuntament de Sabadell
Tlf. 937453313
sostenibilitat@ajsabadell.cat


Bases

Convocatòria 1a edició.

Formulari de sol.licitud


Acte de lliurament: 14 de maig de 2013.


© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat