Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Natura i Medi Ambient

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  > Punt d'informaciķ ambiental

Agenda 21
Educació ambiental
El Ripoll
El Rodal
El Parc Agrari
El web de l´aigua
Les fonts de Sabadell
Rius i torrents
Punt d´informació ambiental
Fem dissabte
Projectes d´obres
Qualitat de l´Aire
Gestió del Soroll
Canvi climàtic
Novetats
Punt d'Informaciķ Ambiental

Des del Departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'Ajuntament de Sabadell i vinculat amb l'Agenda 21 de la ciutat, s'ha desenvolupat i implantat des de 2006 una iniciativa guardonada per la Generalitat de Catalunya i que ofereix informaciķ ambiental i de temātica sostenible per tota la ciutadania a diversos llocs de la ciutat.

El Punt d'Informaciķ Ambiental és un stand mōbil flexible i adaptable per multitud d'actes i campanyes, ubicada de forma genčrica als mercats municipals, actes públics i festes populars, com ara l'Aplec de la Salut, la Festa del Parc Central, l'Aplec de la Salut, alguna festa Major de barri, i centres cívics, biblioteques. Té una gran acceptaciķ i čxit entre la ciutadania de Sabadell que ha tingut ocasiķ de visitar-la i rebre la informaciķ corresponent.

Els objectius del Punt d'Informaciķ consisteixen a divulgar bones prāctiques ambientals relacionades amb la compra responsable, els bons hābits de gestiķ dels residus domčstics, mecanismes senzills d'estalvi d'aigua i energia a la llar, com s'elabora el compostatge domčstic, etc. En definitiva, la tasca de les informadores es fer de mitjā de comunicaciķ d'una manera més propera entre l'administraciķ i els ciutadans.

Més informaciķ i descārrega de documents informatius.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat