Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Natura i Medi Ambient

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  > Fem dissabte

Agenda 21
Educació ambiental
El Ripoll
El Rodal
El Parc Agrari
El web de l´aigua
Les fonts de Sabadell
Rius i torrents
Punt d´informació ambiental
Fem dissabte
Projectes d´obres
Qualitat de l´Aire
Gestió del Soroll
Canvi climàtic
Arriba la vuitena ediciķ del Fem Dissabte! al riu Ripoll de Sabadell

10 de maig de 2014, a les 10h a l'Horta municipal de Can Roqueta (Riu Ripoll)

L'activitat Fem Dissabte! és una neteja coordinada i colˇlectiva de trams de riu a diversos municipis de Catalunya, organitzada per l'Associaciķ Hābitats (Projecte Rius) i en colˇlaboraciķ de l'Ajuntament de Sabadell

Aquesta ediciķ del Fem Dissabte! es farā coincidir amb la setmana en la qual es celebra el European Clean Up Day!, per tal conscienciar a la societat que els rius han de deixar de ser abocadors.
Tots els residus que es troben a les lleres dels rius poden posar en perill els organismes vius que hi habiten i per aquest motiu és important fer pública la situaciķ i l’estat actual de conservaciķ dels nostres rius i riberes i fomentar la conscičncia ciutadana per tal de mantenir el seu bon estat de salut.

El Fem Dissabte! té un important impacte mediātic als mitjans de comunicaciķ i serveix per fer evident la important xarxa ciutadana i d’ajuntaments disposats a treballar per assolir uns rius en bon estat de conservaciķ.

Si esteu interessats en participar-hi, podeu posar-vos en contacte amb administracio@projecterius.org, o bé, al telčfon 93 421 32 16 - 93 745 31 03.

Més informaciķ:
- Agčncia de Residus de Catalunya.
- Projecte Rius

El 10 de maig, colˇlaborem
en el bon estat de salut dels nostres rius!

Regidoria de Sostenibilitat i Gestiķ d'Ecosistemes© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat