Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Sabadell ciutat de valors

Sabadell ciutat de valors
Pacte pels valors
Memorial Àlex Seglers
Dia Internacional dels Drets Humans
Dia internacional contra l´homofòbia
Dia Internacional de l´Orgull LGBTI
Documents d´interès
Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte
Bases i convocatòria 2015
Termini de recepció de candidatures:


>> Del 30 de maig al 30 de juny

Convocatòria de participació
Annex I. Declaració responsable d'estar al corrent en el compliment de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament de Sabadell, la Generalitat i l'Estat, així com de les seves obligacions amb la Seguretat Social i que no incorre en cap de les circumstàncies que impossibiliten obtenir la condició de beneficiari de subvencions, de conformitat amb l'article 13 de la Llei 38/2003, de subvencions.

Descarregueu-vos l'annex núm. 1
Reunió del Jurat del Memorial
Ahir dijous 22 de juliol, al matí, el Jurat del Memorial Àlex Seglers es va reunir per valorar les 4 candidatures presentades en aquesta quarta edició.

Els membres del jurat d’aquesta edició del Memorial són: Míriam Ferràndiz, regidora de Drets Civils i Ciutadania de l’Ajuntament de Sabadell; Àngel Font, director Corporatiu de Persones i Estratègia de la Fundació Bancària la Caixa; Rafael de Yzaguirre, secretari general adjunt de l’Associació Catalana de Municipis; José Ignacio Soto, secretari general de la Federació de Municipis de Catalunya; Núria Garcia Muñoz, vicerectora de la Universitat Autònoma
de Barcelona; Guillem Correa, secretari general del Consell Evangèlic de Catalunya; Kutsab Jamyang Dorje, monjo del Monestir Budista del Garraf; Joan Hernández, director del Grup de Treball Estable de les Religions; Jordi Serrano, membre del Comitè Impulsor del Pacte pels Valors; i Enric Vendrell, director general d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya. La sessió ha estat presidida per l'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez.

Ampliar la informació
Invitació a l'acte de lliurament del IV Memorial Àlex Seglers
Dia : Dijous 1 d'octubre
Hora: 6 de la tarda
Lloc : Casa Duran (carrer del Pedregar, 7)


Durant l'acte, conduït per la formadora i periodista Aura Costa, es lliuraran els Plats d'Art elaborats per Lluís Clapés i Agustí Puig i comptarem amb les reflexions sobre els valors de la doctora en filosofia de la UB Begoña Roman.

En l'edició d'enguany rebran el guardó el Pare Joan Botam i l'Associació Juvenil Esquitx.
El Pare Botam i l'Associació Juvenil Esquitx, guardonats a la IV edició del Memorial Àlex Seglers
El IV Memorial Àlex Seglers, ha reconegut la tasca del pare Joan Botam i de l'Associació Juvenil Esquitx, en un acte que es va fer ahir a la tarda a la Casa Duran.

El guardó al pare Joan Botam reconeix la seva tasca en el foment de l'acostament entre les diverses tradicions religioses, la seva contribució a la reconciliació de les creences i a la cerca de l'excel·lència en les relacions socials basades en la pau, la solidaritat i la germanor.

També s'ha guardonat l'Associació Juvenil Esquitx per la seva tasca de potenciar l'autoestima de les persones i vetllar pel seu desenvolupament personal i ciutadà durant 25 anys, així com pel seu ferm compromís vers als infants i joves, amb la protecció dels seus drets fent especial atenció cap aquells que pateixen situacions de vulnerabilitat.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat