Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Sabadell ciutat de valors

Sabadell ciutat de valors
Pacte pels valors
Memorial Àlex Seglers
Dia Internacional dels Drets Humans
Dia internacional contra l´homofòbia
Dia Internacional de l´Orgull LGBTI
Documents d´interès
Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte
V JORNADA DE PORTES OBERTES ALS CENTRES DE CULTE 2014
Setmana d'actes intereligiosos, de l'1 al 6 d'abril

El programa d'enguany ha estat elaborat coordinadament entre l’Ajuntament de Sabadell i la Taula de Creences i Conviccions, en la qual hi participen les comunitats diverses de la ciutat.

Enguany s'ha optat per promoure el valor del RESPECTE del Pacte pels Valors de la Convivència, com a element que ens convida a ser amables, a dialogar, a comunicar-nos, a comprendre’ns mútuament d’una manera activa que ens permeti establir vincles que enforteixin la convivència.
Es brinda un record i reconeixement a Nelson Mandela, Madiba, com a exemple de persona que va aprendre a viure i conviure d’una manera lliure de rumors i prejudicis, veient en els altres la bondat i la riquesa humana, sense tenir por de la diferència i convençuts que només col·laborant podrem contribuir a una societat més equitativa i justa.

Us convidem a participar en els actes compresos en aquest programa, dels quals en destaquem l'acte central que es durà a terme el dissabte 5 d'abril.

Descarregueu-vos el programa

PRESENTACIÓ DE LA V JORNADA DE PORTES OBERTES ALS CENTRES DE CULTE

El passat dia 31 de març, el Regidor de Drets Civils i Ciutadania, Quim Carné, juntament amb el Director General d'Afers Religiosos de la Generalitat de Catalunya, Enric Vendrell i representants de diferents comunitats religioses locals, van presentar als mitjans de comunicació el programa de la V Jormada de Portes Obertes als Centres de Culte.

Ampliar la informació

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat