Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Sabadell ciutat de valors

Sabadell ciutat de valors
Pacte pels valors
Memorial Àlex Seglers
Dia Internacional dels Drets Humans
Dia internacional contra l´homofòbia
Dia Internacional de l´Orgull LGBTI
Documents d´interès
Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte
II Memorial Àlex SeglersDescarregueu-vos el tríptic
BASES I CONVOCATÒRIA 2013
Termini de recepció de candidatures:

La recepció de les sol·licituds romandrà oberta fins al 5 de juliol de 2013 (inclòs) i des de l’endemà de la publicació de la convocatòria corresponent en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Descarregueu-vos el document
Annex I. Declaració responsable d'estar al corrent en el compliment de les obligacions fiscals amb l'Ajuntament de Sabadell, la Generalitat i l'Estat, així com de les seves obligacions amb la Seguretat Social i que no incorre en cap de les circumstàncies que impossibiliten obtenir la condició de beneficiari de subvencions, de conformitat amb l'article 13 de la Llei 38/2003, de subvencions. Descarregueu-vos l'annex núm. 1

ACTE DE PRESENTACIÓ DEL II MEMORIAL ÀLEX SEGLERS
Es va dur a terme el dijous 6 de juny, a les 7 de la tarda a l'Auditori de l'Edifici Rectorat - Campus UAB. Bellaterra.
L'acte va ser conduït pel periodista del Serveis Informatius de TV3, Sr. Jordi Aguilera i es va comptar amb les reflexions de la Sra. Victòria Camps (catedràtica emèrita de Filosofia moral i política de la UAB).

En el decurs de l'acte es va presentar el vídeo del lliurament 2012 i del procés d'elaboració artística del guardó amb els artistes Lluís Clapés, Fina Miralles, Alfons Borrell, Xavier Oriach i Agustí Puig.

Amplieu la informació

Galeria fotogràfica acte de presentació
REUNIÓ DEL JURAT DEL II MEMORIAL ÀLEX SEGLERS
El Jurat es va reunir el dijous 12 de setembre, a la Sala de Govern de l'Ajuntament per valorar les 6 candidatures presentades en aquesta segona edició.
Els membres del jurat són: Quim Carné, regidor de Drets Civils i Ciutadania; Jaume Lanaspa, director Gral. Fundació "la Caixa; Ivan Jiménez-Aybar, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona; Mireia Solsona, diputada Delegada; Adolfo Moreno, Secretari General de la Federació de Municipis de Catalunya; David Saldoni, alcalde de Sallent i president de la comissió de Benestar Social de l’Associació Catalana de Municipis; Txema Seglers, germà d’Àlex Seglers; Mohamed Iqbal Chaudry, comunitat Islàmica Camí de la Pau; Guillem Correa, secretari General del Consell Evangèlic de Catalunya; Sergi Gómez, monjo del Monestir Budista del Garraf; Joan Hernandez, director del Grup de Treball Estable de les Religions– GTER; i Jordi Serrano, membre del Comitè Impulsor del Pacte pels Valors. La reunió l’ha presidit Joan Carles Sánchez, alcalde de Sabadell. Amplieu la informació
Descarregueu-vos l'article "El jurat del Memorial Àlex Seglers decidirà entre sis candidatures", publicat al Diari Sabadell el 17 de setembre de 2013.
LLIURAMENT DEL II MEMORIAL ÀLEX SEGLERS
Dia : Dijous 3 d'octubre
Hora: 6 de la tarda
Lloc : Casa Duran (carrer del Pedregar, 7)

Durant l'acte, conduït pel periodista dels Serveis Informatius de TV3, Sr. Jordi Aguilera, es lliuraran els Plats d'Art elaborats per Lluís Clapés i Fina Miralles.

El Memorial Àlex Seglers té per objecte atorgar un reconeixement a la tasca feta per persones, entitats o institucions en la promoció dels valors que sustentin la convivència a Catalunya i que formen part del Pacte pels Valors de la Convivència.

Descarregueu-vos el targetó d'invitació
ACTE DE LLIURAMENT
La segona edició del Memorial Àlex Seglers distingeix a Teresa San Román i al Rebost Solidari.

El dia 3 d'octubre s'ha dut a terme, a la Casa Duran, l’acte de lliurament. S'han donat a conèixer els guardonats de la 2a edició del Memorial Àlex Seglers: es tracta de l’antropòloga Teresa San Román i del Rebost Solidari.

Teresa San Román ha estat proposada per la Fundació Secretariado Gitano a títol individual i el Rebost Solidari per part del Moviment Ecumènic de Sabadell a títol col·lectiu.

Amplieu aquesta informació

Video acte de lliurament

Galeria fotogràfica acte de lliurament
RECULL DE PREMSA
Recull de les notícies aparegudes als diferents mitjans de comunicació locals i supralocals relacionades amb la 2a edició del Memorial Àlex Seglers.Descarregueu-vos el document

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat