4.1.1. Drets i deures del consumidor NOVETAT !!!Adreįat a: adults
És un taller teōric/prāctic, que donarā eines als estudiants per defensar-se i no caure ens els fraus més habituals en matčria de consum. Farem un breu repās als drets i deures que com a consumidors tenim i atendrem les consultes i preguntes que els afecten directament.
Organitzaciķ: Servei Municipal de Consum, en colˇlaboraciķ amb SEDECU.
[ + info i reservar ] 4.1.2. El conte dels mercats Adreįat a: segon cicle d'educaciķ infantil i cicle inicial d'educaciķ primāria.
Aquesta activitat és una visita guiada en quč els alumnes poden cončixer que és un mercat i els aliments que shi poden trobar, amb l'ajuda del personatge dun conte.
Organitzaciķ: Regidoria de Comerį i Turisme i Xarxa de Mercats.
[ + info i reservar ]4.1.3. Els colors a la cuinaAdreįat a: educaciķ infantil (P-2 i P-3).
Mitjanįant una canįķ divertida i senzilla aprenen els colors i els vegetals que calen per confeccionar una amanida, i tots junts acaben fent-la, despertant així la curiositat de linfant envers aliments quotidians.
Organitzaciķ: Petit Xef.
[ + info i reservar ]4.1.4. Els mercats i lalimentaciķ saludableAdreįat a: 3r deducaciķ primāria.
Visita a un mercat municipal de Sabadell per cončixer els aliments que constitueixen la dieta saludable.
Organitzaciķ: Regidoria de Comerį i Turisme.
[ + info i reservar ]4.1.5. Lalimentaciķ i els mercatsAdreįat a: 4t i 5č deducaciķ primāria.
Visita a un mercat municipal per recončixer els aliments que constitueixen la dieta mediterrānia i alguns aspectes de la seva comercialitzaciķ.
Organitzaciķ: Regidoria de Comerį i Turisme.
[ + info i reservar ]4.1.6. Puck i els sentitsAdreįat a: cicle inicial deducaciķ primāria.
Transmetre les sensacions que ens produeixen els sentits en un mķn cada vegada més asčptic, on les olors, els gustos, el contacte... sķn cada cop més i més neutres.
Organitzaciķ: Companyia Vull i Puck.
[ + info i reservar ] 4.1.7. Visita a Cafčs Pont Adreįat a: cicle superior deducaciķ primāria, ESO, batxillerat, formaciķ professional i adults.
Visita per cončixer la trajectōria que fa el cafč des del naixement de la planta als paīsos dorigen fins als processos de selecciķ, neteja, torrat, molt i envasat dels cafčs de la marca.
Organitzaciķ: Cafčs Pont.
[ + info i reservar ]4.1.8. Visita a la seu central duna cadena de restauraciķ: establiments VienaAdreįat a: educaciķ primāria i ESO (i prčvia consulta, a alumnes de postobligatori i adults).
Cončixer el dia a dia de la fābrica central duna cadena de restauraciķ: sistemes delaboraciķ prōpia, de carnis i embotits, controls de qualitat, logística i servei al consumidor.
Organitzaciķ: Establiments Viena.
[
+ info i reservar ]4.1.9. Visita a un forn de pa Adreįat a: cicle inicial i mitjā deducaciķ primāria.
Visita a un forn de pa per veure tot el procés delaboraciķ des dels ingredients bāsics fins a la cocciķ.
Organitzaciķ: Forn de pa Valero.
[ + info i reservar ]