Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Consell Escolar Municipal

Ets a: Educaciˇ, Formaciˇ i Lleure   >  Consell Escolar Municipal  > Consell Escolar Municipal

Estudiar a Sabadell
Què i on estudiar?
Programa Ciutat i Escola
Consell Escolar Municipal
Què és el CEM?
Competències
Composició i funcionament
Temes a debat
Documents
Butlletí del CEM
Educació en el lleure
NotÝcies
Darrer plenari del CEM
El plenari del Consell Escolar Municipal de Sabadell es va reunir el dia 31 de maig del 2016, a l'Escola bressol Espronceda.
Alguns del temes que es van tractar sˇn:

- Dades de preinscripciˇ per al curs 2016-17. Es van presentar algunes dades del procÚs de preinscripciˇ per al curs 2016-17, a primÓria, ESO i escoles bressol.

- Presentaciˇ de les conclusions de la comissiˇ sobre assetjament. Es van presentar les conclusions del treball de la comissiˇ del Plenari que ha tractat el tema de l'assetjament entre iguals. Properament es faran arribar als diferents agents de la comunitat educativa.

- Calendari escolar curs 2016-17. Es van ratificar els dies de lliure disposiciˇ per al curs vinent, que havia proposat la comissiˇ permanent del Consell. Els dies sˇn: 31 d'octubre i 9 de desembre del 2016 i 27 de febrer i 28 d'abril del 2017.

- Projecte Patis Oberts. S'ha informat als membres del Plenari que el projecte Patis Oberts es durÓ a terme a cinc escoles de la ciutat (Andreu Castells, Espronceda, Juan Ramon JimÚnez, Roureda i Teresa Claramunt), de dilluns a diumenge, de les 18 a 20 hores.
En aquest apartat podeu consultar els temes que s'estan tractant actualment al Consell Escolar Municipal i aquells que es van prioritzar en cursos anteriors.
A l'apartat de Documents podeu consultar els diferents escrits que es van generant en el si del Consell Escolar Municipal.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat