Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2009/10
Que no es quedi en res VII

Aquest curs seguim amb la línia iniciada fa ja 7 anys perquè som conscients de la necessitat de l'estalvi energètic i de materials, així com de la reutilització dels materials escolars.
Per això els alumnes fem la recollida selectiva i aboquem el contingut als contenidors del carrer, utilitzem, sempre que és possible, el transport públic en les sortides escolars i sovint lliurem les tasques de forma telemàtica. Cal dir que molts dels treballs de recerca d'aquest any han estat relacionats amb la reducció de despeses de l'institut (aigua, gas i electricitat). Els professors també utilitzem els missatges electrònics per posar-nos en contacte amb les famílies i així reduïm una mica més l'ús de paper.

Curs 2008/09
Que no es quedi en res VI

Els alumnes de l'IES Vallès vetllem perquè l'escola estigui neta i perquè separem selectivament els residus. És per aquest motiu que cada dia un petit grup d'alumnes d'entre 1r i 3r recollim selectivament els residus del pati i, els divendres, un grup d'alumnes de 4t recull els papers dels diferents bujols que hi ha a l'institut. Poc a poc a l'institut som més conscients que la sostenibilitat és possible!

Curs 2007/08
Que no es quedi en res V

Seguim amplinat i millorant el projecte que ja fa cinc anys que portem a terme, enguany per implicar d'una forma més activa a les famílies i ens proposem incorporar el projecte al PAT.

Curs 2006/07
Que no es quedi en res IV

Serà el quart curs que el nostre IES demani continuar el projecte iniciat el curs 2002/03. Creiem que ha estat i és bo pel nostre centre participar en aquest projecte per tant, es necessari introduir-hi millores.

Curs 2005/06
Que no es quedi en res III

És el tercer any que treballem el projecte dins de l'A21E i enguany ens proposem implicar més a les famílies, incorporar el projecte al Pla d'Acció Tutorial, crear una Comissió Verda formada per alumnes i professors i incorporar el Pla de sostenibilitat dins dels documents rectors del centre.

Curs 2004/05
Que no es quedi en res II

Presentem per segon any consecutiu aquest projecte en el que seguim utilitzant la metodologia de pensar. discutir i acordar propostes i realitzar-les amb la implicació de tota la comunitat educativa en relació la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus, tant al centre com en la difusió cap a l'exterior.

Pati net
Curs 2003/04
Que no es quedi en res

Aquest projecte, adreçat a tota la comunitat educativa, ha de servir per conscienciar i dur a terme la reducció, la reutilització i el reciclatge dels residus del nostre centre. És un desig que el treball de portes endins esdevingui una actitud portes enfora.

Pati net 2

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat