Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
IES Pau Vila
Curs 2008/09
Tenim cura del nostre entorn

Aquest curs uns quants alumnes de 1r d'ESO hem estat cuidant l'hort i l'entorn de l'institut, plantant plantes que resisteixen mÚs la calor, usant remeis ecol˛gics per combatre les plagues... Juntament amb tot l'institut, hem comenšat a conscienciar-nos de la necessitat de reduir els envasos i embolcalls i Ús per aquest motiu que hem redu´t l'˙s del paper d'alumini, de plÓstics d'un sol ˙s... a l'hora d'esmorzar.

Curs 2007/08
El treball de l'hort i la seva aplicaciˇ a les matŔries curriculars

Volem donar continu´tat al projecte iniciat el curs anterior i volem incentivar la reflexiˇ sobre les conseqŘŔncies del desenvolupament tecnol˛gic, centrant-nos en l'agricultura ecol˛gica. Procurarem incidir en la implicaciˇ de tots els sectors de la comunitat educativa i transmetre la globalitzaciˇ emprant com a eix les actituds ecol˛giques.

Curs 2006/07
Eduquem tambÚ per a un bon reciclatge II

Volem continuar amb el projecte iniciat el curs passat, fent incidŔncia sobretot en la implicaciˇ general de l'alumnat del centre i dels seminaris implicats.

Curs 2005/06
Eduquem tambÚ per a un bon reciclatge

VoldrÝem recollir les diferents activitats que els seminaris del centre ofereixen entorn al reciclatge, la sostenibilitat i la cultura mediambiental per unificar objectius i aconseguir mÚs implicaciˇ de l'alumnat.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat