Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2007/08
L'hort ecol˛gic i el compostatge

Durant el curs passat es va reemprendre l'activitat de l'hort per˛ no va entrar en funcioament fins al segon trimestre. Enguany volem reemprendre les tasques de l'hort des de l'inici del curs, incorporant i ampliant el compostatge amb la colĚlaboraciˇ del servei del menjador. TambÚ ens proposem contruir un petit hivernacle, fent extensiu el treball de l'hort a tota la comunitat educativa.

Curs 2006/07
Socialitzaciˇ del llibres de text III

Donar continu´tat a l'experiŔncia sociabilitzadora de la reutilitzaciˇ de llibres com a mŔtode educatiu, ecol˛gic i econ˛mic. Facilitar la distribuciˇ de llibres de text a tot el colĚlectiu de l'alumnat de primÓria, compensant possibles dŔficits derivats a la incorporaciˇ tardana i/o de situacions socioecon˛miques desfavorides.

L'hort ecol˛gic III

Es tracta de continuar un projecte iniciat el curs 2003/04 i que es va interrompre el curs 04-05 per vandalisme (el van fer malbÚ vÓries vegades). Aquest nou projecte es durÓ a terme en un pati intern, de manera que estarÓ protegit. Volem aprofundir en els continguts pedag˛gics que l'hort ecol˛gic ofereix. Treballar segons la filosofia de respecte al mediambient.

Curs 2005/06
Socialitzaciˇ dels llibres de text II

Volem fomentar l'experiŔncia socialitzadora de la reutilitzaciˇ dels llibres de text com a mŔtode educatiu i ecol˛gic. En facilitar la distribuciˇ dels llibres de text a tota la primÓria, estem compensant possibles dŔficits derivats de la incorporaciˇ tardana de nou alumnat i/o de situacions sociecon˛miques desfavorides.

Curs 2004/05
L' hort ecol˛gic II

L' hort ecol˛gic es va iniciar el curs passat i pretenem ampliar i millorar la infranstructura de l'espai, aprofundir en els continguts pedag˛gics i treballar interdisciplinarment per afavorir el respecte al mediambient.

Socialitzaciˇ dels llibres de text

Apostem per la generalitzaciˇ de l'experiŔncia socialitzadora de la reutilitzaciˇ dels llibres de text com a mŔtode educatiu, d'acord tant amb la sostenibilitat social com en l'ambiental, car facilitem la distribuiciˇ dels llibres de text a tot el colĚlectiu d'alumnat, compensant dŔficits derivats de la incorporaciˇ tardana i/o de situacions socials i econ˛miques desfavorides.

Curs 2003/04
L'hort ecol˛gic

L'escola afavoreix la percepciˇ i el coneixement de l'entorn i Ús un element transformador perquŔ promou tant la comprensiˇ de la complexitat i les implicacions de les problemÓtiques ambientals com els canvis d'hÓbits i les actituds de les persones, cap a una escola, una ciutat i un mˇn mÚs sostenibles.
L'hort Ús un espai que volem millorar i fer extensiu a l'˙s a tots els nivells del centre, introduint una utilitzaciˇ mÚs racional de l'aigua i l'aprofitament dels residus orgÓnics com a compostatge.

L'hort

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat