Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola Miquel Martí i Pol
Curs 2011/12

Els cursos de P-3, Cicle Inicial i Cicle Superior són el que han participat aquest curs del projecte de l'hort, hem comptat també amb la col·laboració del conserge que ha regat i ha fet millores a l'hort amb col·laboració amb l'AMPA durant la setmana blanca i el casal d'estiu.
A banda de l'hort hem seguit aplicant els criteris de reciclatge i estalvi a l'escola que vam aprendre a les formacions d'Agenda 21 Escolar.

Curs 2009/10
L'hort escolar/ Enjardinament dels espais verds.

Aquest curs hem continuat amb el projecte de l'hort iniciat l'any passat. Així, hem preparat el sòl, hem distribuït l'espai de conreu i hem sanejat els parterres. Els alumnes d'infantil hem portat les plantes i arbres més adients per cada lloc. Les hem plantat i regat i finalment n'hem fet la collita.

Curs 2008/09
L'hort escolar

Aquest curs hem començat el projecte de l'hort escolar. Primer de tot hem hagut de preparar el terreny i pensar com distribuiríem les diverses plantes. Durant aquest temps els alumnes també hem preparat les llavors: hem fet créixer els plançons a l'hivernacle de l'aula-natura per tal de transplantar-los a l'hort en el moment òptim. Les famílies de l'escola i el conserge també ens han ajudat molt durant tot aquest procés. Esperem que l'any que ve puguem tenir una collita més gran!

Curs 2006/07
Aprendre a cuidar i compartir el verd el pati II

Dotar a l'escola d'espais verds. Continuar creant aquests espais de natura. Fer responsables a tots els alumnes de P3 a 6è en el manteniment dels espais ja obtinguts el curs 2005/06 i crear-ne de nous.

CEIP Miquel Martí i Pol 2006-07
Curs 2005/06
Apendre a cuidar i compartir el verd del pati
Apadrinament arbres pati

La nostra escola és molt nova, amb espais verds on predomina el ciment i amb poca presència dels elements naturals. Volem crear uns espais verds on hi participin tots els alumnes des de P3 fins a 6è, treballant l'àrea de naturals d'una manera viscuda.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat