Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2011/12

Des de fa uns cursos fem el reciclatge de les deixalles i utilitzem carmanyoles. Aquest curs els alumnes de Cicle Superior han fet una ôauditoria energŔticaö. Han colĚlocat cartell de tancar els llums als interruptors, s'ha nomenat l'encarregat de tancar els llums de cada aula i s'han fet xerrades per concienciar tothom d'aprofitar el llum natural.

Curs 2009/10
Hort escolar

Aquest curs hem seguit la feina comenšada altres anys. Hem fet les tasques pr˛pies de preparar l'hort: llaurar, adobar, netejar i deixar la terra en condicions per plantar.
A mÚs, hem intentat evitar l'˙s del paper d'alumini en els esmorzars, fomentant l'˙s de la carmanyola. TambÚ hem utilitzat fulls de paper reciclat.

Curs 2005/06
Recuperem l'hort escolar

DesprÚs de dos anys de participaciˇ i havent valorat positivament les activitats portades a terme en les anteriors convocat˛ries, ens presentem a la tercera, deslligada del monogrÓfic del curs, per poder recuperar l'hort que degut a les obres al pati de les conduccions del clavegueram cap a la depuradora de Can Roqueta, vam haver de suprimir i no hem pogut utilitzar en els darrers dos cursos. Abans d'aix˛ s'hi treballava des de l'escola (horari lectiu i extraescolars) i des de l'escola bressol (tallers). Durant aquest curs, a travÚs del Consell de Delegats ja hem portat a terme algunes actuacions de cara el projecte.

Curs 2004/05
I ara, un pas mÚs!
Jardineria

A partir de la reflexiˇ i l'estudi inicial que ha significat la realitzaciˇ del projecte EcoromÓnica del curs passat, volem aconseguir unes actuacions directament relacionades amb la sostenibilitat del nostre centre i tambÚ del nostre entorn mÚs proper. Volem tambÚ apropar diferents tipus de plantes a les classes i que un cop fet el seu procÚs puguÚssin iniciar un hort escolar.

Curs 2003/04
EcoromÓnica

Al llarg de tot el curs escolar es portarÓ a terme un treball unitari en relaciˇ les diverses temÓtiques ambientals que es constatarÓ durant la celebraciˇ de les festes populars del centre -sobretot Carnestoltes i Sant Jordi- i en el monogrÓfic que servirÓ d'introducciˇ als projectes que generaran desprÚs els diversos nivells i cicles educatius. La culminaciˇ del procÚs acaba amb la publicaciˇ dels treballs en la revista que s'edita en motiu del monogrÓfic.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat