Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
FPEVB Immaculada

Curs 2011/2012

Les nostres actuacions han partit de l'estima al nostra planeta...La implicació de tota la comunitat educativa ha estat positiva i entre d'altres activitats hem impulsat: el “gener verd”, per reciclar materials difícils de reciclar en contenidors normals: radiografies, piles, bombetes, vídeos, així com la recollida de paper d'alumini per reduir-ne el consum. Hem compartit l'experiència de l'Hort amb els alumnes de l'escola XALOC. De totes aquestes actuacions hem informat a través de plafons i rètols, i hi estem contentes de tota aquesta experiència viscuda aquest any....!!!

Curs 2009/2010

L'hort, un company més a l'escola!

Aquest curs hem començat un projecte nou i molt engrescador: l'hort escolar. El alumnes de cicle superior hem fet moltes coses, com ara: parar les taules dels horts, col·locar-hi la terra, plantar-hi les llavors, fer créixer el planter per poder-lo trasplantar després. També hem tingut cura de les plantes, hem après quan s'ha de regar, quina és la millor orientació de les taules i els vegetals que s'hi han de plantar, hem retolat en anglès el nom de cada una de les plantes. Els alumnes d'infantil també hem tingut cura d'una taula on hi hem plantat pastanagues, julivert, naps, pèsols... i que ens ha possibilitat de seguir l'evolució d'una planta des del moment de plantar-la fins al moment de desenvolupament i fruit. Saber esperar ha estat una de les actituds més treballades aquest curs. Els de cicle inicial hem après les parts de les plantes, les diferències entre fruites, verdures, hortalisses, les estacions de l'any...

Curs 2008/2009

Respectem el nostre entorn. És cosa de tots!

Els alumnes de l'escola La Immaculada hem realitzat, durant el curs escolar, diversos treballs i tallers sobre la conscienciació de les 5 R: reduir, reparar, reciclar, retornar i reutilitzar. Cada nivell hi hem col·laborat activament! Per exemple, els nois i noies de 1r d'ESO hem fet els plafons informatius del pati i hem anat totes les aules del centre per conscienciar els alumnes sobre la importància de les 5R; els de 2n d'ESO hem muntat safates ecològiques per ensenyar als nens i nenes d'educació infantil què s'ha de tirar a cada contenidor, etc.
A més a més, els nens i nenes de cicle mitjà hem muntat i cultivat, amb l'ajuda d'un avi de l'escola, 3 taules d'hort urbà que hem cuidat i regat durant tot el curs i ens han donat unes verdures boníssimes!

Documentació sessions O.G.
Documentació diversa
Notificacions telemàtiques
Instància
Ajuda
 
SERVEIS INTERNET
Seu electrònica
Portal Ajuntament

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat