Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2009/10
Hort escolar i jardineria

El projecte d'enguany ha consistit en el manteniment de l'hort i el seu entorn, el jardí i els arbres fruiters. Entre altres coses hem adobat la terra amb el compost proporcionat, hem plantat diferents cultius a l'hort al llarg del curs (enciams, bledes, escaroles, faves, cebes, maduixeres, etc.). També hem fet front a una plaga de pugó i posat rètols, tant a l'hort com als jardins. Tot això sense oblidar-nos de les tres erres.

Curs 2008/09
L'hort de l'escola: l'espai verd

Durant aquest curs els alumnes del CEIP Font Rosella hem treballat l'hort i les zones enjardinades del pati de l'escola. Al principi de curs vam adobat la terra amb compost, vam planificat els diferents cultius que després hem plantat. També ens hem encarregat d'eliminar les plagues amb mètodes que no contaminin, hem plantat plantes a les zones enjardinades i als passadissos i les hem regat... Ens ho hem passat molt bé!

Curs 2007/08
L'hort de l'escola: l'espai verd

Volem fer més experimental l'àrea del coneixement del medi natural a través de l'hort i estem interessats en millorar la ciutat a través de projectes escolars com ara la creació d'espais verds dins de les escoles.

Curs 2006/07
Fem un entorn més verd a l'escola III
CEIP Font Rosella 2006-2007

Seguim amb el projecte iniciat fa dos anys. Volem millorar l'hort. Els alumnes i famílies de l'escola s'estan engrescant i participen en el conreu de l'hort i cuiden els arbres i les plantes que mica a mica van incorporant-se al nostre entorn.

Curs 2005/06
Fem un entorn més verd a l'escola II
Col de l'hort

Durant el curs 2004-2005 hem iniciat el projecte d'aconseguir un entorn més verd a l'escola. S'han fet diverses actuacions però ens n'han quedat moltes per fer, per qüestions de temps. Durant el proper curs volem continuar aprofundint el treball iniciat tant a les aules com als passadissos, al pati i a l'hort i continuarem participant en campanyes més generals en relació a la millora del medi ambient i la sostenibiltat.

Curs 2004/05
Fem un entorn més verd a l'escola I

Aquest projecte preten fer un toc d' atenció per valorar el que ja tenim i no deixar-ho perdre. Volem recuperar l'espai verd a la zona d'esbarjo per tal que sigui més agradable i més atractiu per a tots i alhora ens proposem fer un treball pedagògic amb l'alumnat i la resta de la comunitat educativa.

Collita
Curs 2003/04
Gestió dels residus orgànics i reciclatge del paper
Exposició

És un projecte que serveix per relligar les actuacions que puntualment s'anaven fent fins ara, d'una manera més sistemàtica. Creiem que ara s'entendrà com una tasca on s'ha d'implicar tota la comunitat educativa cosa que ens permetrà reduir el consum del paper, reciclar i separar els diferents tipus de residus d'una forma més eficient, amb inclusió dels residus orgànics que es generen al menjador escolar.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat