Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola Floresta
Curs 2011/12
L'hort escolar. El compostatge

El projecte de l'hort escolar ens ha facilitat treballar de forma competencial i transversal les diferents àrees. Des del seu inici (2008- 09) s'han anat fet avenços considerables. Des de tenir un terreny abandonat on hi creixien males herbes (antic pati de la casa del conserge) a tenir un hort ecològic que gràcies a la cura i el treball de totes les persones implicades dóna el seu fruit. Gràcies a la col·laboració dels assessors i la dotació econòmica hem pogut anar introduint tècniques més efectives com el reg per degoteig i el compostatge i ens ha permès fer un treball d'investigació i adonar-nos de la importància del mètode científic per anar avançant i millorant.

Curs 2009/10
L'Hort escolar

Aquest any hem posat en marxa l'hort escolar per introduir-nos en la cura del medi ambient a través d'un hort ecològic. Hem participat en activitats de producció d'aliments ecològics tot desenvolupant un comportament responsable, constructiu i solidari.

Curs 2008/09
Què passa amb l'aigua?

Els nens i nenes d'educació infantil i primària aquest curs hem descobert què passa amb l'aigua, d'on ve, perquè plou, quin gust té... Els mestres de l'escola ens han ajudat a descobrir-ho amb experiments i jocs que han sigut molt i molt divertits! Ja hem començat a preparar l'hort pel curs que ve, quina emoció!

Curs 2005/06
Camí escolar

Arran les dificultats que hem detectat des de fa temps a l'entrada de l'escola ens hem decidit a treballar un projecte educatiu sobre la mobilitat i la seguretat de l'alumnat a través del camí escolar. El nostre projecte serà significatiu perquè es produirà aviat una remodelació important del barri que afectarà la mobilitat i en el què caldrà consensuar amb la comunitat educativa, els veïns i els tècnics municipals quines són les mesures més adients per garantir-ne la seguretat.

Curs 2003/04
Fem la nostra escola sostenible

Es tractaran diverses temàtiques en realció la sostenibilitat global però també la que atany al nostre centre, d'una forma transversal a tots els nivells educatius i al llarg de tot el curs escolar (els impactes ambientals de la societat en la que vivim, el reciclatge de paper al centre, tenir cura dels patis, activitats amb Intermón, escola de pares, etc.).
Els temes mensuals es tindran presents en la realització de les festes i les celebracions populars del centre i l'impúls provindrà d'una comissió mixta on estan representats els diversos estaments de la comunitat educativa.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat