Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola Espronceda

Curs 2011/2012

L'hort escolar

El cicle mitjà ha pogut gaudir del nou espai de plantes aromàtiques. Quan estem fent pati, els alumnes poder fer els jocs tranquils i la lectura en el nou espai, al costat del “jardinet”. Val a dir que les famílies van ajudar moltíssim portant flors i acondicionant el nou espai. Els alumnes de cicle inicial i educació infantil han continuat amb el seu treball de les flors i l'hort. Desprès d'uns quants anys, ens adonem de la importància d'aquest treball. Els alumnes prenen consciència de la cura i treball amb les plantes, de manteniment, de la importància de l'aigua, ...

Curs 2009/2010

Treballar l'hort i les plantes interdisciplinàriament i propiciar canvis alimentaris, Millorar l'entorn de l'escola, Fomentar el reciclatge, Adequar els recursos hídrics per fer del espais verds zones més sostenibles.

Aquest curs hem realitzat dues plantades a l'hort: una de plantes d'hivern i l'altra de plantes d'estiu. Els alumnes de cicle inicial ens hem repartit les tasques de cura de les plantes. Els de cicle mitjà hem dut a terme el treball de les plantes aromàtiques i ens hem encarregat de decorar el passadís amb temes relacionats amb les plantes.

Curs 2008/2009

L'hort escolar al CEIP Espronceda

Al CEIP Esponceda aquest curs hem acondicionat dues zones del pati per a fer-hi un hort i un jardí de plantes aromàtiques.
Els nens i nenes del cicle inicial hem sigut els encarregats d'organitzar les plantades i tot el treball a l'hort: llaurar, treure les herbes, regar, cuidar les plantes... Els de 3r s'han organitzat per cuidar les plantes aromàtiques. Entre tots hem fer un power point, un diari de l'hort... per ensenyar-ho a la resta de nenes i nens i a les famílies. També hem fet algunes excursions per aprendre millor a cuidar l'hort i el jardí.

Documentació sessions O.G.
Documentació diversa
Notificacions telemàtiques
Instància
Ajuda
 
SERVEIS INTERNET
Seu electrònica
Portal Ajuntament

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat