Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2005/06
Estalviem i reciclem paper

En un centre de secundÓria com el nostre es fa una gran despesa en paper que tÚ repercussions negatives al medi ambient i ocasiona una gran despesa econ˛mica evitable. La recollida de paper a les aules no estÓ consolidada i ens plantegem reorganitzar-la perquŔ sigui mÚs efectiva.

Curs 2004/05
La central fotovoltaica com a eina didÓctica

Al 2001 vam inagurar una central fotovoltaica al nostre centre que produeix electricitat i la transporta a la xarxa general. Aquesta central tÚ un ordinador que estÓ a l'aula d'electr˛nica on s'hi emmagatzema totes les dades en relaciˇ la producciˇ. Amb aquest projecte ens proposem instalĚlar un ordinador a un dels vestÝbuls de l'institut per tal que les dades siguin mÚs accessibles a l'alumnat i al professorat. El projecte tambÚ preveu confeccionar pannells que informin sobre les diferents energies renovables i un treball de recerca.

Treball de recerca
Curs 2003/04
Un jardÝ mediterrani

El jardÝ Ús la primera imatge que hom veu de l'Institut, tant si es passa pel carrer com si s'entra. Volem utilitzar-lo tant per potenciar un nou tipus d'enjardinament que estalvi´ aigua en la seva gestiˇ, com per l'estudi i el manteniment de la vegetaciˇ mediterrÓnia.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat