Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola del Carme
Curs 2009/10
Un hort a l'escola

Al principi d'aquest curs, els mestres ens va proposar si volíem tenir cura d'un hort a l'escola. Primer vam parlar de com es feia, què necessitàvem, on el tindríem i què caldria fer. Un nen que tenia un avi que tenia un hort li va preguntar com es feia per tenir-ne cura i ens ho va explicar. També vam anar a la masia de Can Deu on ens van explicar la vida de pagès i ens van deixar un tros d'hort per practicar. Vam organitzar-nos en torns per tenir-ne cura. I va arribar el dia que van arribar unes jardineres enormes i les eines (pala, aixada i regadora). I així, vam començar a plantar-hi els enciams. També vam fer planter de tomàquet i de carbassó i quan va ser prou gran ho vam trasplantar a l'hort. Llavors van venir els raves, les mongeteres i les maduixeres i la seva collita. Ens ha agradat molt l'experiència i estem molt motivats per portar-ho endavant altres cursos.

Curs 2008/09
H2O, aprofitem fins l'última gota

Els alumnes de l'Escola del Carme, més especialment els de 4t de primària i els de 2n d'Eso, durant aquest curs escolar hem portat a la pràctica el pla d'acció per estalviar energia. Per a poder-ho treballar millor, hem dividit la feina en 5 fases: motivació, reflexió, diagnosi, acció i avaluació. Per ajudar-nos a millorar, hem realitzat diverses visites, hem vist pel·lícules relacionades amb el tema, hem fet un estudi del consum que fem a casa... i hem fet propostes de millora per al centre, que esperem poder dur a terme ben aviat!

Curs 2007/08
Millorem la gestió del paper a l'escola

Sentim la necessitat i les ganes de formalitzar el compromís de l'escola amb la sostenibilitat de la ciutat. Volem començar amb l'objectiu de millorar la gestió del paper a la nostra escola. Som conscients que aquest és el residu més important que se'n deriva de la nostra activitat i per tant, pot ser un molt bon inici. Ja fa un parell d'anys que fem la recollida selectiva del paper i ens plantegem ampliar-lo a les tres erres, és a dir, a reduir el consum i a reutilitzar-lo a més de reciclar-lo. La nostra intenció és en els propers anys ampliar les tres erres a la resta de residus que generem.

Documentació sessions O.G.
Documentació diversa
Notificacions telemàtiques
Instància
Ajuda
 
SERVEIS INTERNET
Seu electrònica
Portal Ajuntament

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat