Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola bressol L'Heura
Curs 2011/12

Des de fa 4 anys, amb el projecte d'hort i jardí els nens observen en canvi que fa un hort des del setembre fins al juny, respectant el creixement de les plantes i tastant les hortalisses que plantem, aprenen a regar sense malgastar l'aigua. Tot això ho fan de forma molt lúdica ja que són la franja d'edat va del 12 als 36 mesos. Tot el personal de l'escola està implicat en el projecte i a més pares i avis ens ajuden aportant llavors i mà d'obra a l'hort.

Curs 2009/10
Fem un petit hortet

Els nens i nenes hem conegut les llavors mitjançant les safates d'experimentació (transvasaments, omplir i buidar...), hem plantat una llavor individualment, n'hem tingut cura a casa i hem regat cada dia l'hortet. Els més grans de l'escola vam poder veure, en el moment de plantar les llavors, els fruits que posteriorment recolliríem. Això va ser molt enriquidor, ja que vam poder manipular lliurement els enciams, els pebrots... i observar-ne les característiques. Els altres grups de nens i nenes (de 12 a 24 mesos) hem col·laborat tenint cura de l'hort, regant-lo i traient els cargols que s'hi posen i plantant les llavors.

Curs 2008/09
Ampliem el jardí!!!

Els nens i nenes de l'escola bressol L'heura aquest any hem après i experimentat amb els carretons de natura (plens de plantes amb flors d'interior), amb bossetes plenes d'herbes aromàtiques, amb terra, llavors, amb les plantes del jardí del pati de l'escola...
A més, els nens més grans de l'escola hem sigut els encarregats de regar, transplantar i cuidar totes aquestes plantes i ens ho hem passat d'allò més bé!

Curs 2007/08
Arreglem el pati, fem-hi un jardí?

Ens proposem transformar els espais verds del centre en nous espais exteriors més agradables i acollidors. Treballarem els valors de la responsabilitat, el respecte i la cooperació amb i per al medi. Crearem nous espais i zones per enjardinar, ho farem principlament amb plantes autòctones. Potenciarem l'experimentació, la manipulació, l'observació i la participació dels infants en tots aquests canvis. Sensibilitzarem als més petits sobre el bon ús i estalvi de l'aigua quan reguem les plantes.

Documentació sessions O.G.
Documentació diversa
Notificacions telemàtiques
Instància
Ajuda
 
SERVEIS INTERNET
Seu electrònica
Portal Ajuntament

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat