Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Col·legi Sagrada Família
Curs 2011/12
El nostre entorn proper V

A la comissió abordem el tema de la sostenibilitat des de diferents vessants: tenim un hort urbà on plantem hortalisses i plantes mediterrànies i on també hem fer germinar glans. Ho tenim tot retolat; fem recollida selectiva i fem una revisió periòdica del contingut dels contenidors, analitzem les dades i les publiquem; recollim llibres i joguines per part de les famílies, les seleccionem i les distribuïm per les classes i per entitat humanitàries; fem servis carmanyoles por portar l'esmorzar i el berenar i
fem actuacions per reduir el consum d'energia i aigua. L'edifici del c. de Sallarès i Pla l'hem decorat tot amb material reciclat.

Curs 2009/10
El nostre entorn proper III

Aquest curs hem seguit treballant en la recollida i reutilització de residus i la seva separació. Les cartolines les fem servir per les dues cares, les fotocòpies malmeses les utilitzem per a dibuixar o fer papiroflèxia, ens intercanviem llibres entre nosaltres i utilitzem carmanyoles per dur l'esmorzar, el berenar i quan anem d'excursió.


Enguany també hem fet actuacions per reduir el consum d'electricitat i aigua. Fins i tot hem avaluat el consum que fem als edificis de primària i als de parvulari!
També hem ampliat l'hort urbà de l'escola i cada vegada som més alumnes que participem i ens divertim amb aquesta activitat.

Curs 2008/09
Escola Nova, Escola Verda

Els alumnes de l'escola Sagrada Família aquest curs hem començat la recollida i selecció de residus gràcies als bujols de colors que hem posat a tota l'escola, sobretot per reduir i reciclar el paper que fem servir, que és molt! A més a més, els nens i nenes d'educació infantil i cicle inicial hem ampliat l'hort de l'escola i hem aprofitat el dia de la Terra per conèixer totes les plantes mediterrànies que tenim a l'escola.
Com cada any, hem recollit la roba que ens va petita i les joguines que ja no fem servir per a donar-les als nens que més ho necessiten.

Curs 2007/08
Escola Nova, Escola Verda

Per al proper curs volem fer un pas més i per això ens proposem la creació d'un protocol ambiental pel qual s'hauran de regir totes les activitats, amb continuïtat en el temps i que sigui un tret diferencial de l'escola. Seguirem treballant en la reutilització dels materials, l'ampliació de l'hort i en la implicació dels voluntaris en el funcionament i la gestió ambiental de l'escola.

Curs 2006/07
El nostre medi ambient proper

Enguany ens hem adonat que durant el curs sorgeixen moltes iniciatives respecte al medi ambient de l'escola. Per tant aquest projecte vol ser obert, i agafar com a punt de partida les bases assolides l'any anterior. Com a novetart volem destacar la primera plantada d'alzines al Santuari de La Salut.

Sagrada Família 2006-07
Curs 2005/06
Les tres erres som tots!
Ecosafa tanca l'aixeta

La nostra escola des de fa molts anys que està motivada per temes ambientals i ens interessa formalitzar un projecte comú que sigui anual. Volem anar més enllà de les petites campanyes, aconseguir la implicació de tota la comunitat educativa i aprofundir en la gestió sostenible de les instal·lacions i el cada dia, perquè sigui més respectuós amb el medi ambient.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat