Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola GaudÝ
Curs 2009/10

Prevenciˇ, reducciˇ i reutilitzaciˇ de residus i/o productes, Millora de la recollida selectiva de residus, Actuacions en matŔria d'estalvi i eficiŔncia.

Aquest curs ens hem proposat estalviar energia i reduir l'˙s d'alumini. Aix˛ ho hem aconseguit amb els responsables d'apagar els llums en hores de classe quan la llum solar era suficient i amb la conscienciaciˇ obtinguda grÓcies als grÓfics i exposicions d'alguns companys sobre el consum diari d'alumini.
TambÚ hem posat bujols grocs per a la recollida selectiva i hem sigut mÚs curosos en l'estalvi d'aigua.

Curs 2008/09
Les tres erres: reutilitzar, reduir i reciclar

Els nens i nenes del CEIP GaudÝ hem aprŔs a classificar i reduir els residus que generem amb els esmorzars; hem reutilitzat totes les deixalles possibles, com el paper; i ens han ensenyat quŔ els passa a les deixalles del menjador.
TambÚ hem realitzat moltes activitats relacionades amb l'aigua: visites als dip˛sits de Sabadell, a la depuradora, hem fet murals, hem llegit contes que expliquen la importÓncia que tÚ l'aigua per als humans... Ens ho hem passat molt bÚ i hem aprŔs a no gastar tanta aigua!

Curs 2007/08
Les tres erres: reutilitzar, reduir i reciclar

Presentem aquesta proposta de treball com una continuaciˇ de les activitats realitzades amb l'alumnat d'educaciˇ infantil i cicle superior de primÓria amb la intenciˇ d'ampliar-ho a la resta dels cicles, doncs pensem que Ús important que els nostres alumnes es conscienci´n de la necessitat de protegir i millorar el medi ambient.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat