Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Escola Can Llong
Curs 2011/12
El verd Ús viu, Hort i Jardineria

Portem a terme dos projectes: El verd Ús viu i Som paperaires. Tota l'escola participa dels dos projectes, fins i tot part de personal no docent i alguns pares. Amb aquests projectes inculquem als infants i a les famÝlies actituds de respecte a la natura, intentant fer-los adoptar rutines per tal de potenciar aquest objectius. Fem ˙s de la carmanyola per dur l'esmorzar, totes les aixetes tenen dispositius d'estalvi d'aigua, fem recollida selectiva dels residus, porten a terme la reducciˇ, reutilitzaciˇ i reciclatge del paper i en el treball de l'hort valorem la importÓncia mediambiental que tÚ.

Curs 2009/10
El verd Ús viu i Som paperaires

Des que el nostre centre va comenšar a funcionar al curs 2005-2006 hem tingut molt clar el fet d'inculcar als infants i a les seves famÝlies actituds de respecte a la natura fer-la estimar-la i ser conscients de la importÓncia d'adoptar rutines per potenciar aquests objectius.


AixÝ doncs, tots els nens portem carmanyola per dur l'esmorzar per tal d'estalviar la producciˇ de deixalles, treballem els hÓbits d'alimentaciˇ, fem recollida selectiva de deixalles a totes les dependŔncies de l'escola, totes les aixetes de l'escola porten un dispositiu per estalviar aigua, etc.

Curs 2008/09
El verd Ús viu!

Durant el curs escolar els alumnes del CEIP Can Llong hem ampliat l'hort que tenim des de fa 3 anys. Cada grup classe hi hem dedicat una tarda a la setmana per treballar-lo, cuidar-lo, regar-lo... Aquest any ens han sortit unes verdures bonÝssimes! TambÚ hem comenšat a fer compostatge per a tenir, d'aquÝ un temps, adob per a l'hort.

Som Paperaires

Aquest curs els alumnes del CEIP Can Llong hem comenšat a separar, aprofitar i reciclar el paper. Hem fet diverses activitats, entre elles una fÓbrica de paper! GrÓcies a aquests tallers estem aprenent els conceptes de les 3R: reduir, reutilitzar i reciclar.

Curs 2007/08
El verd Ús viu!

El nens i nenes d'educaciˇ infantil han comenšat a treballar el funcionament de l'hort en espais petits, distribuits per nivells. De cara al proper curs que ja tindrem el primer de primÓria volem comenšar l'hort de l'escola on hi treballaran els alumnes d'aquests cursos. AixÝ mateix volem iniciar el compostatge. Tot aquest projecte estÓ inserit en els currÝculums de cada curs.

Curs 2006/07
El racˇ del hort
CEIP Can llong 2006-07

Degut a que la nostra escola Ús de nova creaciˇ i que en el moment d'entregar l'obra no hi ha cap tipus d'enjardinament, voldrÝem que un cop n'hi hagi, l'alumnat estigui implicat en la cura i manteniment dels espais enjardinats, aixÝ com ampliar i millorar el seu coneixement del medi natural ja que estÓ previst en el currÝculum dels alumnes l'estudi de diferents tipus d'arbres, plantes i arbustos.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat