Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2004/05
El racó verd

Continuem amb el projecte engegat del curs passat i volem implicar a més famílies, aplicant els coneixements adquirits i compartint experiències amb altres escoles. Observem les plantes i el nostre entorn més proper treballant els sentits, fem manipulacions de material natural, observem petits animalons, plantem i reguem i veiem com creixen les plantes.

Reducció de residus i reutilització de material

Ja vam iniciar aquest projecte durant el curs anterior i volem seguir treballant sobre la reducció dels residus i millorar la gestió al centre, especialment dels bolquers. Creiem que l'edat de 0 a 3 anys és bàsica per tot el que es refereix a la creació d' hàbits, actituds i valors.

Curs 2003/04
El racó verd

Durant el curs 2002-2003 ja vam iniciar un racó verd a l'escola en el què han participat un grup de famílies i ara ens proposem ampliar aquestes col·laboracions i continuar amb les activitats: treballar amb flors i herbes; textures amb objectes naturals com ara sorra, terra i fulles; observar el creixement de plantes i d'arrels; observar petits animalons, etc.

Jardí
Reducció de residus i reutilització de material

Hem observat que al centre es produeix una quantitat de residus que possiblement podria ser menor i ens adonem que moltes vegades desaprofitem els recursos que tenim. Per això ens proposem recollir els residus de forma selectiva i reutilitzar els materials. Un grup de pares hi ha mostrat interès i ho teballarem de forma adequada amb nens i nenes de 0-3 anys perquè pensem que aquesta edat és bàsica per la creació d'hàbits, actituds i valors.

Residus

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat