Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2011/12
El pati dels petits

Hem plantat la quarta morera a la zona d'ombra. Hem podat els arbres del pati. Hem pogut renovar les plantes de les jardineres, els alumnes són qui s'encarreguen de cuidar-les i a més fem observació del insecte que si mouen. Hem reparat la tanca de l'hort i hem condicionar l'espai de la pèrgola, aquestes dues zones sovint estant malmeses degut als jocs dels nens a l'hora de pati.
A banda el alumnes d'educació infantil, les mestres i tutores, el conserge i el cicle mitjà han tingut cura de la parcel·la de l'hort.

Curs 2009/10
El pati dels petits: el laberint i l'hort

Aquest curs hem continuat amb el condicionament del pati amb la creació d'un nou espai més de joc per als nens. Aquest espai és el laberint i és un lloc on els nens podem jugar i desenvolupar la nostra imaginació. I per suposat, no ens hem oblidat d'estalviar aigua, paper i electricitat, de reciclar el paper, el plàstic i envasos, entre d'altres accions.

Curs 2008/09
Un hort al pati dels petits

Els nens i nenes de P4 i P5 hem sigut els encarregats de l'hort de l'escola. Amb l'ajuda d'una mestra, hem treballat l'hort: adobar, sembrar, podar, recollir... les hortalisses. A més a més, hem estudiat l'ecosistema de l'hort: els animals que hi viuen, per què serveix l'aigua i el sol, la terra... i amb les hortalisses que hem recollit, hem cuinat unes amanides boníssimes!
A més a més, estem molt contents perquè les mestres i el conserge ens estan fent un pati molt bonic amb taules, plantes enfiladisses, moreres... que esperem que ens facin ombra quan siguem més grans!

Curs 2007/08
Un hort al pati dels petits

Durant aquest primer curs que hem tingut l'hort, hem vist que hi ha molta gent entusiasmada amb el projecte (des de mestres, nens, pares, el conserge o els veïns que passen pel costat de la tanca i se'l miren i ens diuen coses). Volem aprofitar aquesta embrenzida per ampliar el nostre projecte cap al pati i potser més enllà!

Curs 2006/07
Un hort al nostre patí
CEIP Catalunya 2006-2007

Volem compartir un projecte comú de cicle que impliqui a mestres, nens i nenes, PAS i pares i mares. Crear un espai comú agradable aprofitant l'interès que desperta en els nens i nenes la observació i cura del éssers vius i també la il·lusió d'unes mestres i del conserge de l'escola en aquest projecte.

Curs 2004/05
El paper que llencem

La nostra inteció amb aquest projecte és la de reorganitzar i millorar la recollida del paper que llencem. Aquesta és una tasca que venim fent, però cal sistematitzar-la. També volem que l'alumnat i les famílies facin un bon ús del paper i intentar disminuir aquest tipus de residu.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat