Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2011/12
Projecte e l'hort, jardineria i espais verds

Aquest curs han participat el alumnes del Cicle d'Educació Infantil amb la implicació d'alguns pares.
Hem plantat cebes, hem observat el seu creixement, les hem recollit al maig, l'hem confitat i ens la hem repartit. A l'octubre hem plantat faves, que hem recollit al maig i que ens hem menjat a classe, amanides. També hem plantat enciams, per tal que no es morissin de fred hem fet uns hivernacles molt casolans, ens el hem menjat al maig. Hem fet planter de pèsols a casa, per Setmana Santa estava punt per plantar-lo a l'escola, per Sant Jordi ja estava arrelat i al juny els recollíem i ens els menjàvem.

Curs 2009/10
El racó de l'hort V

En el projecte del nostre hort ens hi hem implicat tots els nens i nenes del cicle preparant i tenint cura de l'hort, de les plantes que s'han plantat, de les que ja hi eren i observant els diferents “animalets” que hem trobat.
Durant aquest curs, també hem plantat cebes, faves, enciams, pèsols i mongetes, n'hem vist el seu creixement, hem preparat un hivernacle molt casolà, hem fet planter a casa i per acabar, ens ho hem menjat tot!

Curs 2007/08
El racó de l'hort IV

Durant el curs passat la resposta tan de l'alumant com del professorat ha estat molt positiva i engrescadora, per això pensem que és important continuar aquest projecte. Treballarem l'observació directe del procés de creixement de les plantes, la morfologia que tenen les plantes i animals que trobem a l'hort, tindrem cura i en farem el manteniment, elaborarem compostatge, recollirem selectivament els residus, reflexionarem sobre la procedència dels aliments, coneixerem i practicarem diverses tècniques de conreu, tot plegat fent una inserció curricular cada vegada més compromesa.

Curs 2006/07
El racó de l'hort III
CEIP Can Rull 2006-2007

Continuar amb la tasca de sensibilització lligada amb l'agenda 21. Activitats pràctiques i didàctiques. Ampliació: Plantar arbres al voltant de l'hort. Construcció d'una tanca vegetal. Plantar arbres en el recinte escolar.

Curs 2005/06
El racó de l'hort II

Volem continuar amb la tasca de sensibilització lligada a l'Agenda 21, amb activitats pràctiques i pedagògiques vinculades a l'hort escolar. Enguany iniciarem una experiència de compostatge. També volem observar en directe el creixement de les plantes, estudiar-ne la seva morfologia, conèixer algunes tècniques de conreu, reflexionar sobre la procedència dels aliments i dels hàbits en el menjar, etc.

Curs 2004/05
El racó de l'hort
L'hort

Volem fer un hort a l'escola. Volem sensibilitzar a la comunitat educativa envers la natura, la impotància de la vegetació, els cultius ecològics i en definitiva, apropar-nos a la idea de que entre tots podem fer un món millor.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat