Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2011/12
Hortet del Calvet

Al llarg de tot el curs tant l'escola com l'escola bressol hem estat treballant l'hort des de diferents aspectes: hem preparat la terra, traient males herbes, posant adob, remenant la terra. Hem plantat diverses hortalisses: maduixes, enciams, faves, pŔsols, tomÓquets, carbassˇ, mongeta i carbassa. Finalment hem pogut recollir les nostres verdures i fruites. Hem pogut veure les diferents eines que hem utilitzat a l'hora d'anar a l'hort.

Curs 2009/10
Hortet del Calvet

Estem entusiasmats amb el nou hort que tenim a l'escola. Aquest nou espai Ús una font de coneixement i sensibilitzaciˇ per l'entorn d'una gran riquesa. Hem adequat parcialment l'espai del pati destinat a l'hort, hem sembrat i mantingut els cultius. Ens hem introdu´t en el coneixement del cicle vital de les plantes i en les tasques i vocabulari propis de l'hort. ╔s el nostre primer any que hem fet de pagesos i esperem continuar-ho fent durant molts anys.

Curs 2005/06
Aprofitament del paper

Volem continuar el projecte engegat el curs passat, aprendre a aprofitar millor el paper, fent els treballs a doble cara, utilitzant el paper usat com a esborrany, emprar l'˙s de les comunicacions dels correus electr˛nics en la mesura del possible, etc. L'any passat vam incorporar una unitat didÓctica a tots els nivells, que serÓ temporalitzada juntament amb el currÝculum del coneixement del medi social i cultural.

Curs 2004/05
Reciclem el paper i aprenem com es recicla

Volem sistematitzar una iniciativa que venim desenvolupant des de fa 10 anys, arran la implantaciˇ del reciclatge de paper a l'escola, dotant-lo d'un cos curricular a desenvolupar especialment a l'Órea del coneixement del medi social i natural. L'objectiu principal d'aquest projecte Ús el de prendre consciŔncia de l'escassetat i el malbaratament dels recursos i capacitar per actuar per a fer un mˇn mÚs sostenible.

Exposiciˇ

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat