Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
CEIP Arraona
CEIP Arraona
CEIP Arraona
CEIP Arraona
CEIP Arraona
Curs 2005/06
L'˙s del paper

Ens proposem recollir selectivament el paper de l'escola, fer tallers de reciclatge del paper, reutilitzar tot el paper usat, com a paper en brut, conscienciar als alumnes de l'aprofitament del paper i de l'aplicaciˇ en la nostra vida diÓria de les tres erres, reduir, reciclar i reutilitzar i fer-ho extensiu a tota la comunitat educativa amb l'elaboraciˇ de cartells informatius.

Treballem el nostre hort / Retolaciˇ dels arbres

Volem continuar per cicles la tasca realitzada a l'hort durant el curs passat, planificant per trimestres quins tipus de planter necessitem i concretant les activitats amb el currÝculum de medi natural. Volem implicar els alumnes de l'aula d'acollida i d'educaciˇ especial i elaborar adob orgÓnic a partir de les restes de la cuina i les plantes de l'hort. Retolar els arbres del pati i millorar la tanca d'Educaciˇ Infantil amb enfiladisses. Donar a conŔixer a tota la comunitat educativa els avenšos que anem fent.

Curs 2004/05
Treballem el nostre hort

L' escola Ús un lloc idoni per aprendre a viure de manera mÚs sostenible a partir de les descobertes i propostes de tots els seus membres, perquŔ dˇna la possibilitat de participaciˇ real necessÓria per aquest procÚs. Aprofitarem els espais exteriors per apropar l' alumnat al mˇn de les plantes, treballarem el seu cicle evolutiu, estalviarem aigua, etc.

Llaurant l'hort
L'˙s del paper

El claustre fa molt de temps que tÚ aquesta sensibilitat i de fet, a l'escola es fa des de fa anys la recollida selectiva del paper. Amb aquest projecte volem afavorir la participaciˇ dels diferents membres de la comunitat educativa per treballar les tres erres del paper.

CEIP Arraona, paper

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat