Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Agrupaciˇ Pedag˛gica Sant Nicolau
Curs 2011/12
El bon ˙s del paper

S'ha aconseguit una participaciˇ molt important en l'˙s de la carmanyola. En l'estalvi de l'aigua, destaquem el treball de conscienciaciˇ que duen a terme els alumnes de 1r i 3r de primÓria, en tenim constÓncia de la seva repercussiˇ a les famÝlies. En l'apartat d'estalvi d'energia, no s'utilitza la ilĚluminaciˇ artificial si no Ús necessÓria i es tanquen els llums i la calefacciˇ en sortir dels diferents espais, aules, tallers, laboratoris i sales de professors. L'escola ha instalĚlat un controlador del consum instantani d'electricitat al comptador general de l'escola. Amb les dades obtingudes hem fet un seguiment del consum i s'han pres mesures amb la finalitat de reduir el consum energŔtic. Respecte a la comissiˇ, la fita per aquest proper curs Ús aconseguir la presŔncia d'alumnes

Curs 2009/10
El bon ˙s del paper a l'escola VI/ L'energia a l'escola

Aquest curs hem continuat amb el reciclatge del paper a l'aula, a la secretaria, a l'administraciˇ i a la sala de professors. Hem iniciat el reciclatge de piles usades i d'envasos. Intentem cada vegada mÚs utilitzar ˙nicament paper reciclat, fer les fotoc˛pies a doble cara, reutilitzar el paper usat i usar la carmanyola per portar l'esmorzar a l'escola.
Com a novetat, aquest any hem comenšat el pla per reduir el consum d'energia: hem penjat cartells a les aules i tots els espais de l'escola recordant que cal tancar els llums, apagar la calefacciˇ i l'aire condicionat en sortir dels diferents espais. TambÚ, per recordar que no s'ha de posar el term˛stat de la calefacciˇ a una temperatura superior a 20 ║C i el de l'aire condicionat a una temperatura inferior 22 ║C.

Curs 2008/09
El bon ˙s del paper a l'escola V

Aquest curs tots els alumnes de l'escola Sant Nicolau hem comenšat la separaciˇ selectiva d'envasos i paper. A cada aula hem posat un petit contenidor on recollim el paper. Cada dia, quan s'acaben les classes, un petit grup d'alumnes mesurem, amb un fustÝmetre, quan paper hem recollit a cada paperera. Les dades les anotem en un paper i al final de curs hem comunicat els resultats a tots els alumnes de l'escola. A secretaria, a la sala de professors, al pati... hem posat contenidors per recollir el plÓstic i el paper. Durant el curs tambÚ hem realitzat tallers de manualitats amb paper reciclat i residus, per Sant Jordi ens hem intercanviat llibres usats, hem estudiat els cicles dels materials... Els nens i nenes de l'escola estem molt contents que a la majoria de classes ja no fem servir paper blanc!

Curs 2007/08
El bon ˙s del paper a l'escola IV

Volem fomentar el reciclatge del paper i els envasos a tota l'escola, aixÝ com tambÚ reduir-ne el consum i fer-ne un ˙s el mÚs racional possible. Aquest curs voldrÝem aconseguir dinamitzar una Comissiˇ de l'A21 amb l'alumnat de primÓria i secundÓria del centre.

Curs 2006/07
El bon ˙s del paper a l'escola III

DesprÚs de detectar i analitzar el consum excessiu de paper en el nostre centre, intentem conscienciar i fer partÝcipes a tots els estaments per utilitzar el paper d'una manera mÚs racional, intentant reduir el seu consum i reciclant tot el que es pugui.

Curs 2005/06
El bon ˙s del paper a l'escola II

DesprÚs de detectar i analitzar el consum excessiu de paper en el nostre centre, intentem conscienciar i fer partÝcips a tots els estaments per utilitzar el paper d'una manera mÚs racional, intentant reduir el seu consum i reciclant tot el que es pugui.

Curs 2004/05
El bon ˙s del paper a l'escola

DesprÚs de detectar i analitzar el consum excessiu del paper en el nostre centre, intentem conscienciar i fer participar a tots els estaments per utilitzar el paper d' una manera mÚs racional, intentant reduir el seu consum i reciclant tot el que es pugui.
El projecte consta de vÓries fases: motivaciˇ, reflexiˇ, diagnosi, pla d'acciˇ i valoraciˇ.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat