Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2008/09
L'hort escolar al CEIP Andreu Castells

Els nens i nenes de P5 i de cicle superior hem sigut, amb l'ajuda d'alguns pares i mestres, els encarregats de cuidar l'hort durant tot el curs escolar. Fent de pagesos, també hem après dites, refranys, poesies, vocabulari de l'hort, receptes, cançons... hem après a fer gràfics del clima, a conèixer el cicle vital de les plantes, com combatre les plagues... Ens ho hem passat molt bé i hem après moltíssim!

Curs 2007/08
Treballem l'hort escolar

Durant aquest nou curs volem treballar l'hort com a eix tranversal i aprofundir en aquells aspectes que per manca de temps no vam poder acabar de desenvolupar el curs passat.

Curs 2006/07
L'enjardiment del centre
En aquests dos cursos hem treballat l'entorn físic del col·legi. Ens manca la part del jardí, renovar i ampliar.
Curs 2005/06
L'hort II
Cura de l'entorn II

Volem seguir els dos projectes iniciats duran el curs 2004-2005 i per això ens proposem conèixer i aprendre les tècniques de treball agrícoles, aprendre a diferenciar espècies vegetals, conèixer el vocabulari adient a l'hort, sensibilitzar a la comunitat educativa i als veïns de la importància de tenir un espai comú en bones condicions, ensenyar als alumnes com funciona una reunió.

CEIP Andreu Castells, podar aromàtiques
Curs 2004/05
L'hort
Cura de l'entorn
Parcel·les de l'hort

Durant el curs anterior van endagar el projecte de l'hort al Cicle Superior de primària i enguany el voldríem ampliar a tota l'escola. Conèixer i aprendre les tècniques dels treballs agrícoles, aprende a diferenciar les espècies vegetals, veure la dependència del creixement de les plantes amb l'estacionalitat i el clima, la importància dels aliments naturals, etc. en són els principals objectius.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat