Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Què és l´Agenda 21?
Agenda 21 de Sabadell
Agenda21+10 (2011-2020)
Agenda 21 escolar
Projectes
Acte de compromís
Formació professorat
Intercanvis i jornades
El calendari
Recursos professorat
Curs 2011/12
Som sostenibles i Convivim amb les plantes VII

Hem mantingut el treball de jardineria i la recollida de paper. Hem iniciat el projecte de l'hort als cursos de P4 i P5 que ha estat molt engrescador.

Curs 2009/10
Som sostenibles! Redu´m la despesa de paper, Reduir els residus, Redu´m el consum d'aigua i Convivim amb les plantes VI

Al llarg d'aquest curs hem continuat la feina iniciada els altres anys. Hem centrat la nostra feina a posar plantes, identificar-les i etiquetar-les i en el reciclatge i la reutilitzaciˇ del paper.
Els alumnes hem tingut mÚs protagonisme amb la creaciˇ del encarregat ambiental d'aula. Un cÓrrec rotatiu que tÚ les tasques de tancar els llums al sortir de l'aula, el buidatge dels bujols, el reg de les plantes entre d'altres.

Curs 2008/09
Convivim amb les plantes V

Els alumnes del CEIP Amadeu Vives aquest curs hem seguit amb el projecte Convivim amb les plantes. Aquest any cada classe hem adoptat una planta que hem cuidat i estudiat durant tot el curs. TambÚ hem cuidat les plantes dels espais comunitaris.
A mÚs a mÚs, els i les mestres ens han explicat per quŔ no hem d'utilitzar el paper d'alumini i els plÓstics d'un sol ˙s per embolicar l'esmorzar: ara utilitzem carmanyoles! GrÓcies a totes les coses que hem aprŔs durant aquest curs, estimem i respectem mÚs la natura!

Curs 2007/08
Convivim amb les plantes IV

Durant el curs 2004-2005 vam iniciar el nostre projecte, enjardinant una part del pati d'educaciˇ infantil i posant plantes als espais interiors. Durant aquest curs escolar volem seguir treballant per tal que l'escola sigui cada vegada mÚs agradable, i alhora incrementar la corresponsabilitzaciˇ per part de l'alumnat i de tota la comunitat educativa.

Curs 2006/07
Convivim amb les plantes III

El principal motiu Ús poder continuar el projecte que vam comenšar fa dos anys amb la intenciˇ de fer, de la nostra escola, un espai mÚs acollidor. Volem tambÚ continuar treballant la consciŔncia ecol˛gica de tota la comunitat educativa i participar de nou en una activitat de ciutat.

Curs 2005/06
Convivim amb les plantes II
Convivim amb les plantes II

El principal motiu Ús poder continuar el projecte que vam comenšar l'any passat amb la intenciˇ de fer de la nostra escola, un espai mÚs acollidor. Volem tambÚ continuar treballant la consciŔncia ecol˛gica de tota la comunitat educativa i participar de nou en una activitat de ciutat.

Curs 2004/05
Convivim amb les plantes
Exposiciˇ

La nostra escola Ús molt grisa i no tÚ cap espai verd. EstÓ tota envoltada d'edificis i des de quasevol finestra nomÚs es veuen parets.
Aquest projecte dona continŘitat a la sensibilitzaciˇ ecol˛gica de tota la comunitat educativa i ens proposem amb mecanismes de participaciˇ i de coordinaciˇ pedag˛gica, fer una escola mÚs acollidora, mÚs verda i participar alhora en una activitat de ciutat.

Curs 2003/04
Reciclem i fem paper

Des de fa uns anys portem a terme la recollida selectiva del paper a les classes amb els alumnes. Ara caldria que tothom es concienciÚs de la necessitat del reciclatge i que aquesta s'extenguÚs a la resta de la comunitat educativa. Volem que l'alumnat prengui consciŔncia de la importÓncia del reciclatge i que vegin que del paper que es recull es reutilitza i es pot emprar novament.

Contenidors

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat