Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Festa de l'Esport

L´Esport a Sabadell
Programes municipals
Lligues de lleure
InstalĚlacions esportives
Entitats esportives
Festa de l'Esport
Festa de l´Esport
Jurat
Imatges de la Festa
Palmarès esportistes
Palmarès entitats
Trofeu Festa de l'Esport
Patrocinadors
Llibre de la Festa
Consell Municipal
Agenda Sabadell Esports
capšalera
Un trofeu que vol recollir l'amistat entre els esportistes
El guardˇ Ús obra del dissenyador Javier JaÚn i estÓ fabricat en ferro i acer. Des de la seva aplicaciˇ ha esdevingut la imatge de la Festa.
Fa uns anys es va renovar la imatge que defineix la Festa de l'esport, una imatge que naturalment va afectar el trofeu que s'atorga als guardonats. Com passa amb totes les coses, al darrere hi ha una hist˛ria.

El creador del trofeu que dˇna la imatge visual de la Festa de l'Esport Ús obra de Javier JaÚn, dissenyador barbarenc que va guanyar un concurs convocat a l'efecte entre els estudiants de l'Escola Illa de Sabadell, on llavors hi estudiava.

La idea del creador -que tambÚ ha dissenyat el trofeu del Premi a l'Esportivitat- volia recollir la "companyonia" entre els esportistes, entre dues persones que poden ser atletes, nedadors, ciclistes o de qualsevol altre esport, fins i tot l'esport per a persones amb disminucions.

Ferro i acer

El trofeu del dissenyador de BarberÓ, creador entre d'altres de la imatge del Teatre Municipal Cooperativa de la ciutat ve´na, estÓ realitzat en ferro i acer, i ha estat fabricat per Abant Disseny, empresa a la vegada colĚlaboradora de la Festa. La imatge del trofeu tambÚ s'aplica a d'altres mitjans de difussiˇ i elements propis de l'esdeveniment, tals com programes, carta del men˙, pins, vÝdeos o aquest mateix web.

Els primers que van rebre aquest nou format de trofeu va ser Dani Pedrosa, com a millor esportista, i la Uniˇ BÓsquet Sabadell, com a millor entitat, durant la cinquanta-dosena ediciˇ celebrada el 2005. Una ediciˇ que tambÚ va aportar d'altres novetats, com l'atorgament de nous premis i el canvi de lloc, el pavellˇ municipal d'Esports.
Clica per engrandir altres imatges....

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat