Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Festa de l'Esport

L´Esport a Sabadell
Programes municipals
Lligues de lleure
Instal·lacions esportives
Entitats esportives
Festa de l'Esport
Festa de l´Esport
Palmarès esportistes
Palmarès entitats
Trofeu Festa de l'Esport
Patrocinadors
Llibre de la Festa
Consell Municipal
Agenda Sabadell Esports
Club Natació Sabadell

Millor entitat de Sabadell dels anys 1957, 59, 60, 63, 64, 66, 68, 69, 74, 75, 76, 78, 83, 84, 85*, 86*, temp. 88/89, 89/90 i 91
Fundat l'any 1916, el Club Natació Sabadell va ser el primer club de l'Estat Espanyol que va tenir una piscina d'aigua dolça. Ja a l'inici, el Club va tenir un arrelament molt important a la ciutat, com ho demostren els més de 35 mil socis que té actualment. En els 86 anys d'història, ha mantingut una política dinàmica amb la voluntat de ser una institució capdavantera; és el club espanyol amb més èxits esportius aconseguits en natació. Ha proporcionat a l'esport estatal un gran nombre de rècords, campionats i medalles en europeus, mundials i Jocs Olímpics. Cal destacar, a més, que fins als Jocs de Sidney a aportat 18 esportistes olímpics, entre nedadors i waterpolistes.

La natació no és l'única disciplina esportiva que es pot practicar al Club. Els socis poden gaudir d'un gran nombre de serveis i practicar més d'una dotzena d'esports com: natació, waterpolo, bàsquet, voleibol, futbol sala, futbet, esquaix, atletisme, petanca, frontó, triatló i tennis. A més
logo Club Natació Sabadell
de tots aquests esports, es pot practicar també activitats esportives com el condicionament físic, l'aeròbic, els balls de saló, la gimnàstica aquàtica i moltes disciplines més.

Amb tants serveis i esports per practicar, el Club ha anat creixent amb el pas dels anys, com també el nombre de socis. Tant és així que les instal·lacions del carrer Montcada s'han quedat petites. Amb la inauguració el 2001del nou complex esportiu de Can Llong, el Club ofereix un equipament modern tant pels seus associats com per a l'acolliment d'esdeveniments esportius de primer nivell.

Des de l'any 1993 el Club Natació Sabadell no competeix amb la resta per a l'elecció de la millor entitat de l'any. Aquesta decisió del Jurat de la Festa de l'Esport es va prendre pel fet que la gran magnitud del Club, tant pel nombre d'associats i per la disversitat d'esports que s'hi practiquen com pels èxits aconseguits pels seus esportistes, el col·loca molt per sobre de la resta de clubs i no donaria possibilitats a cap altre de guanyar. És per això que durant el transcurs de la festa el Club Natació Sabadell rep un homenatge especial per la seva trajectòria.

*El 1985 i 1986 a la Dedicació Socioesportiva.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat