Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 20. Gener de 2013.

Sessió de dinamització i intercanvi sobre gestió i prevenció de residus - 23 de gener.

Seguint el cicle de sessions d'intercanvi de coneixements, el proper dia 23 de gener a les 17.30 hores al Casal Pere Quart tindrà lloc la segona sessió orientada a la gestió/prevenció de residus. Treballarem sobre propostes/problemàtiques reals de centres de Sabadell amb els seus protagonistes.
[Programa Sessió]

Engegem la celebració del 10è aniversari de l'Agenda 21 Escolar de Sabadell, ens ajudes?

El curs 2013-2014 esdevindrà l'any escolar de celebració dels 10 anys del programa. Amb l'objectiu de recollir les vostres idees, propostes, valoracions i preferències a l'hora de dissenyar un programa d'activitats, us fem arribar aquesta enquesta online que podreu omplir en menys de 10 minuts , i que tindrem molt en compte per tal de programar una celebració que tingui present les vostres necessitats i interessos. Farem el buidatge a 31 de gener de 2013.
[Enquesta online 10è aniversari]

L'ajuntament convoca els Premis Sabadell Sostenible, amb una categoria específica per projectes educatius.

L'Ajuntament de Sabadell convoca els PREMIS SABADELL SOSTENIBLE amb l'objectiu de reconèixer iniciatives i projectes que tinguin com a objectiu la promoció de la sostenibilitat a nivell local amb dues categories: medi natural i medi urbà.
Els premis estan oberts a projectes d'Agenda 21 Escolar realitzats en els últims dos cursos escolars. El termini de sol.licitud finalitza el 31 de gener de 2013.
[Sol.licitud Premis Sabadell Sostenible]

Què en sabem de la pesca sostenible? I de la pesca tradicional?


La Maleta Pedagògica digital sobre la Pesca és una eina pedagògica per ser treballada a l'aula; ajuda a la implantació de les TIC; aporta propostes didàctiques innovadores que facilitin el canvi metodològic i ofereix informació molt profunda sobre el món de la pesca i relacionada amb moltes disciplines curriculars. Ha estat generada pel Museu de la Pesca de Palamós.
[Maleta digital Pesca]

"El mundo que quieres con el clima que quieres": campanya pan-europea de promoció d'accions anticanvi climàtic.

Bienvenidos a esta campaña europea sobre soluciones climáticas! Explora el paisaje interactivo y descubre cómo podemos mejorar nuestra salud y bienestar, aliviar nuestro bolsillo y proteger nuestro medio ambiente. Ayúdanos a construir el mundo que quieres con el clima que quieres. Discuteix, promou i carrega les teves solucions de baixa emissió de carboni a la web de la campanya, a Facebook i a Twitter!
[El mundo que quieres]

AGENDA


9.01. Xerrada consum responsable. +

23.01 Sessió dinamització Residus.+

23-24.02. Forum SCEA 2000+12. +

21 GESTOS PEL PLANETA

[5] Podrem menjar peix per sempre?


No estem gestionant de forma adequada les reserves pesqueres. A grans extensions d'aigües europees més del 70% de les espècies estan sobreexplotades. A la teva peixateria cerca etiquetes com MSC que indica la procedència d'una zona pesquera sostenible. Prova noves varietats, així afavorim la recuperació d'espècies com la tonyina vermella o les gambes.

Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

Guia pràctica per co-crear a l'escola, recurs pe iniciar la creació compartida a l'àmbit educatiu.

Lluís Sabadell Artiga, artista, dissenyador, comissari, ha editat aquesta guia com a resultat de les experiències en l’àmbit de la co-creació i l’eduació amb projectes com noubarrisnou o noupaticastellum. És un llibre dirigit a mestres, famílies, monitors/es o qualsevol persona que vulgui iniciar un procés de co-creació, aplicable a qualsevol context.
[Descarregar Guia Co-crear]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat