Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 45. Gen-Feb 2016.

Els centres de la xarxa de Sabadell renoven el seu compromís amb l'Agenda 21 Escolar.

Un total de 33 centres educatius de Sabadell van signar, el dijous 18 de febrer, al Casal Pere Quart, l’adhesió al programa municipal Agenda 21 Escolar del curs 2015-2016.

Es tracta del 12è curs escolar del programa, un dels més veterans de Catalunya. L’acte va comptar amb la xerrada d’Anna Pérez Català, experta en canvi climàtic, que va parlar de l’acord històric de París entre diferents països per reduir emissions i del paper que cadascú té en aquest repte ambiental intergeneracional.

Notícia completa

Convocatòria del Premi Escola“Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica oberta fins el 31 de maig”Aquest premi s'adreça a tots els centres d’educació amb l'objectiu de reconèixer i incentivar els projectes i línies de treball que aquests realitzen en la promoció del coneixement de l’agricultura i l’alimentació ecològiques i de les seves implicacions socials i ambientals. La convocatòria 2016 resta oberta fins el 31 de maig, amb tres premis econòmics de 750 a 1.250 euros.
[Més informació]


Any 2016 - Any internacional de les llegums.


La ONU ha declarat el 2016 com l'any Any Internacional dels Llegums, amb l'objectiu de sensibilitzar l'opinió pública sobre els seus avantatges nutricionals. Us animem i econaratgem a treballar aquest tema a l’aula i a fer accions per promoure l’alimentació saludable i sostenible.

[Més informació]

AGENDA28-29.04. acusti.cat - 1r Congrés Català d'Acústica.

05.06. Dia Internacional del Medi Ambient.

10.06. Cursa Solar Sabadell. (Parc Central)

10-19.06. Setmana Energia Sostenible.

30.06. Justificació de la subvenció 15-16.

Canvi climàtic - termes clau en format de relat (infografia).


Com a complement de l'acte de signatura de compromís, us animem a treballar a l'aula aquesta infografia generada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació sobre el canvi climàtic, en format de relat.

[Infografia Canvi Climàtic]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat