Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 25. Juny de 2013.

El termini per justificar la subvenció d'Agenda 21 Escolar del curs actual (2012-2013) finalitza el dia 30 de juny de 2013.

Per aquells centres que disposin d'una subvenció atorgada pel desenvolupament de l'Agenda 21 Escolar pel curs 2012-2013, cal justificar abans del 30 de juny de 2013 la feina i despeses realitzades. Cal enviar per registre o punts d'Atenció Ciutadana els annexos 4 i 5 i la memòria i fotos acreditatives, amb signatura i segell a totes les pàgines.
[Guió memòria] [Accés al tràmit i annexos]

Jornada ESCOLES ENERGÈTIQUES, SINERGIES EDUCATIVES, el 3 de juliol al Parc Central del Vallès.

Aquesta jornada està centrada en l'estalvi i eficiència energètica als centres educatius. Volem posar a l'abast dels equips de docents diferents mecanismes, experiències, projectes per a que pugueu aplicar-los als centres, i d'aquesta manera avançar una mica més en la lluita contra el canvi climàtic a la vegada que aconseguireu estalviar energètica i econòmicament. D'especial interés pels centres que ja treballen o voleu iniciar-vos en els temes energètics. **Formació reconeguda pel Departament d'Ensenyament**
[Programa i inscripcions]

Dia Mundial del Medi Ambient. Has fet alguna activitat específica? Expliqueu-nos-la!


Enguany el lema de la celebració del Dia Mundial del Medi ambient fa referència al malbaratament alimentari "Think.Eat.Save". Heu fet alguna activitat específica al vostre centre: alguna conferència, poster, xerrada, reflexió, activitat participativa amb les famílies?...Expliqueu-nos-la per poder-la compartir amb la resta de centres!!
[Dia Internacional Medi Ambient]

La XESC planifica una trobada amb tots els centres de la comarca per la tardor 2013.

La Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya planifica per mitjans d'octubre 10 Espais d'Intercanvi territorials entre tots els centres adherits, en el cas de Sabadell, del Vallès Occidental. Sota el títol "Escola i Territori", es planteja l'assistència de fins a 5 persones (professorat+alumnat) per centre educatiu. Planifiqueu-vos la sortida amb antelació!!!

[XESC]

Setmana del Voluntariat Ambiental de Catalunya

La SVAC tindrà lloc de l’1 al 9 de juny del 2013 a l'entorn del Dia Mundial del Medi Ambient – 5 de juny- dies en què es concentraran accions i activitats de voluntariat ambiental organitzades per diferents entitats d’arreu del territori, per tal d'oferir experiències de voluntariat obertes a la participació dels ciutadans i també de la societat organitzada.
[Setmana Voluntariat]

AGENDA


5.06. Dia Internacional del Medi Ambient. +

08.06 Fem Dissabte. +


12.06. Jurat concurs cartells+eslogans 10è aniversari A21E. +


23.06-03.07. 9a Setmana Energia i Canvi Climàtic a Sabadell. +

30.06. Termini presentació justificació subvencions Agenda 21 Escolar. +

03.07. Jornada Escoles Energètiques.+

21 GESTOS PEL PLANETA

[9] Més raons per menjar més fruita...


Hem de menjar cinc racions diàries de fruita i verdures al dia, però, quin és l'impacte ambiental de la fruita fora de temporada? I si és local, però cultivada en hivernacles? La fruita té un impacte molt menor (3 unitats impacte) comparat amb la carn (105) o la verdura cultiva en hivernacles (14).
Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat