Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí

Número 21. Febrer de 2013.

Sessió de dinamització i intercanvi sobre ENERGIA. "Sinèrgies energètiques als centres educatius".27 de febrer de 2013.

Seguint el cicle de sessions d'intercanvi de coneixements, el proper dia 27 de febrer a les 17.30 hores al Casal Pere Quart tindrà lloc la tercera sessió orientada a l'estalvi energètic, on treballarem les eines per implicar a l'alumnat i discutirem i farem intercanvi sobre casos/propostes/problemàtiques reals de centres de Sabadell amb els seus protagonistes.
[Programa Sessió]

El Servei Prelaboral continuarà donant suport als horts escolars de Sabadell fins juliol de 2013.

El Servei Prelaboral de Vapor Llonch de manteniment d'espais verds ampliarà temporalment el seu suport a la dinamització dels horts escolars de Sabadell. A la seva quarta fase, i després de treballar a més de 20 centres de la ciutat, ampliarà la seva aportació fins el juliol de 2013. El servei prelaboral té per objectiu fomentar l'adquisició, recuperació i manteniment de les capacitats i hàbits laborals bàsics de persones amb trastorns de salut mental.

I Premi Escola, Agricultura i Alimentació Ecològica, al millor hort escolar ecològic de Catalunya.

El Departament d'Agricultura premiarà el millor hort escolar ecològic, premi pioner a Catalunya i també a tot l'Estat espanyol. Es recolçarà amb tres premis, que consistiran en un guardó d'autor i 700 €, 500€ i 300€ per al primer, segon i tercer projecte guanyador. . Per participar-hi, només cal omplir el formulari d’inscripció que trobareu al web www.mamaterra.info. El termini de presentació finalitza el dilluns 8 d’abril de 2013.

[Bases Premi]

Resultats/reflexions sobre la gestió/prevenció de residus - De la recollida selectiva al consum responsable.

Aquest document és fruit del treball entre els centres participants de la sessió del passat 23 de gener sobre residus. Recull les reflexions realitzades així com propostes d'actuació a nivell d'aula, centre i entorn per la millora de la gestió de residus. . Ha estat elaborat per Marc Martín, d'Argelaga Serveis Ambientals.

[De la recollida selectiva al consum responsable]

Beques Educa Menjant premiaran projectes innovadors sobre alimentació.

La Fundació Jaume Casademont convoca un total de 7 beques de 3000 euros cadascuna per projectes innovadors que s'apliquin, ja sigui a dins l'escola, ja sigui a fora, capaços de transmetre un compromís per una alimentació que també sigui un mitjà de coneixement, d'intercanvi i d'identitat cultural. El termini de sol.licitud finalitza el dia 15 d'abril de 2013.
[Bases Beques]

AGENDA


15.02. Jornada Fruita i Verdures. +

21.02. Conferència Futur Viable? +

23-24.02. Forum SCEA 2000+12. +

27.02 Sessió dinamització Energia.+

21 GESTOS PEL PLANETA

[6] Quanta informació podem digerir?


Hem d'agafar els diaris/publicacions per què són gratuïtes? Pensem-hi! Quanta informació absorbim i digerim al dia? Es pot obtenir la informació d'una altra manera. Posa una enganxina a la bústia si no vols publicitat, llegeix per internet i utilitza les biblioteques al teu abast. Basat en: Generation Awake (Comissió Europea)

Consum responsable - De Mans a Mans, projecte pioner en la reutilizació de material infantil.

De Mans a Mans és un espai d'intercanvi de material infantil coordinat per l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires i les escoles bressols. Coordinat per una monitora, obre tots els divendres del curs escolar. Per fer ús del servei es requereix un carnet d'usuari. És gratuït i obert a tothom i permet utilitzar-lo com a donant, com a receptor o ambdues coses. Actualment compta amb més d'un centenar d'usuaris/àries.
[De Mans a Mans]

Campanya "Dando un respiro" - pràctiques i hàbits saludables per un aire més net.

Aquesta campanya pretén divulgar i conscienciar la població .
pràctiques i hàbits respectuosos amb la qualitat de l'aire de les nostres ciutats, informant a la vegada de la relació amb la salut de les persones Promocionada per la FEMP, recull recursos i materials per treballar als centres educatius.

[Campaña dando un respiro]

Fem contes de Ciència - concurs de relats.


Amb l’objectiu d’estimular l’interès per la ciència i pel pensament científic i per potenciar la creació d’obres literàries o plàstiques que tractin la ciència amb imaginació i valor científic, es convoca el concurs de relats. Totes les classes que enviïn un conte al concurs, solament per participar, tindran dret a visitar CosmoCaixa. El premi als guanyadors consisteix en una Targeta Amiga anual per a cada alumne, un ordinador portàtil per a l’aula i un lot de llibres de divulgació científica. El termini finalitza el 14 d'abril de 2013.
[Fem contes de ciència]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat