Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el quinzè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

Obert el termini de sol.licitud de subvencions pel curs 2012-2013 d'Agenda 21 Escolar fins el 18 de juny.

S'ha publicat de forma oficial les noves bases de subvencions pels projectes d'Agenda 21 Escolar de Sabadell. Així mateix, la convocatòria de subvencions pel curs 2012-2013 presenta canvis a tenir en compte, i suma un total de 7.000 euros a repartir entre els centres adherits al programa. El termini per presentar les sol.licitud finalitza el dia 18 de juny.
[Bases subvencions] [Convocatòria 2012-2013]
[Tràmit]

L'Any Internacional de l'Energia Sostenible es celebra a la ciutat amb un programa d'activitats per tot el 2012.

L'Ajuntament de Sabadell ha coordinat un programa de ciutat d'actes fins desembre de 2012 al voltant de l'eficiència energètica per tal de sensibilitzar a la societat de la importància de la gestió energètica. El programa en format web s'actualitzarà constantment i tindrà especial interés durant la Setmana de l'Energia i Canvi Climàtic, del 18 al 22 de juny.
[Més informació]

L'ESDi finalitza les gravacions de les càpsules audiovisuals d'Agenda 21 Escolar amb més 80 hores de filmació.

Un total de 19 dies de gravació a una desena de centres han completat el programa de filmacions de l'ESDi, que van finalitzar el passat 17 de maig a l'escola Xaloc. La fase de muntatge de les càpsules audiovisuals divulgatives del programa d'Agenda 21 Escolar s'inicia aquest mes amb la previsió de poder fer públic el resultat a la tardor del 2012.
[Web ESDi]

El termini de justificació dels projectes corresponents al curs 2011-2012 finalitza el 30 de juny.

Tots els centres que han rebut ajut econòmic pels projectes d'Agenda 21 Escolar del curs 2011-2012 han de trametre justificació abans del 30 de juny de 2012. S'ha de lliurar la memòria tècnica de justificació del projecte acompanyada de la justificació econòmica (annex 5).
[Justificació subvencions curs 11-12]

El 5 de juny es commemora el Dia Mundial del Medi Ambient amb diverses activitats.

El proper 5 de juny, les Nacions Unides celebren el Dia Mundial del Medi Ambient sota el lema "Donem una oportunitat a la Terra". Aquest any destaca a nivell nacional la descàrrega gratuïta del documental "Marea Blanca" de la Isabel Coixet, només a partir del 5 de juny, en homenatge als voluntaris del Prestige, accidentat ara fa 10 anys. És un dia per la reflexió i debat sobre l'estat del planeta.
[Web 5 juny Nacions Unides]
[Descarregar Documental]

Ambientalització curricular.

L'ambientalització curricular presenta reptes per aprofundir i integrar conceptes, metodologies i sinèrgies a l'entorn educatiu. Aportem una primera introducció del què? i una publicació del com?
[Intro]
[Publicació]

L'Enric Casassas inspecciona l'estat de salut del riu.


Els alumnes han fet una visita tècnica al riu Ripoll per tal d'avaluar la qualitat de l'ecosistema acuàtic, acompanyats per personal del projecte Rius.
A banda de conèixer l'estat físico-químic de l'aigua i ribera, han fet un mostreig de fauna.

[Projecte Rius]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat