Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Agenda 21

Agenda 21 Escolar de Sabadell Informa

Si no pots visualitzar de forma òptima la informació, clica aquí.

Us fem arribar el tretzè número d'Agenda 21 Escolar Informa amb informacions, novetats, notícies, i aspectes d'interés al voltant de l'Educació per a la Sostenibilitat. Si voleu ser notícia, envieu-nos la informació necessària amb una imatge per correu electrònic.

El bloc Mira-Toca de l'Escola Can Rull, guanyador del concurs de blocs digitals Blocs pel Planeta.

L'escola Can Rull ha estat declarada guanyadora del concurs de blocs digitals educatius Blocs pel Planeta, d'acord amb la decisió del jurat del premi. El bloc Mira-Toca adreçat a públic d'Infantil, destaca pels seus continguts, reflecteix el procés de treball, és una bona eina de difusió cap a les famílies i té una correcta qualitat gràfica que incentiva la seva visita. La categoria d'educació secundària i majors de 12 anys s'ha declarat deserta.
[Més informació]

El Parc Central posa a disposició un servei de cuines solars en préstec.

L'objectiu és acostar l'energia del sol al ciutadà, mitjançant una activitat tan quotidiana com és la cuina, amb la que podran experimentar amb un servei de préstec gratuït de cuines solars (amb els estris necessaris). Disponible per grups o entitats prèvia sol.licitud a l'àrea lúdica i social (zona picnic) del Parc Central del Vallès - la taula solar comunitària.
[Més informació]

Per què ens convé tenir cura dels boscos? Materials educatius per primària i secundària.

El proper 17 d'abril, es presentaran al Centre UNESCO de Catalunya uns materials educatius per a cicle superior de primària i primer cicle d’ESO sobre la importància de la conservació dels boscos. Es tractaran a més a més els principals resultats de l’Avaluació dels recursos forestals mundials 2010 fet per la FAO. Cada assistent rebrà un exemplar del llibret Per què ens convé tenir cura dels boscos?
[Informació i inscripcions]

Reconeix el cant dels ocells - ens ensenya a distingir les principals espècies d'aus.

L'objectiu d'aquesta aplicació es que us entreneu a reconèixer ocells pel seu cant, ja que és una de les maneres més senzilles i habituals d'identificar les aus. Us suggerim, doncs, que sortiu al camp i a la muntanya a la primavera i pareu bé l'orella. Per tal d'aprofundir en el coneixement d'aquestes i altres espècies d'ocells, visiteu el Servidor d'Informació Ornitològica de Catalunya , una eina preparada per l'Institut Català d'Ornitologia.
[Joc Reconeix el cant]

Guia d'estalvi energètic per centres docents - Madrid Ahorra Energía.

A partir de la campanya Madrid Ahorra con Energía, s'ha editat aquesta guia, que abasta des de conceptes i criteris de disseny d'edificis per a docència eficients, passant per noves tecnologies d'il · luminació, climatització, producció d'aigua calenta sanitària, etc. per professionals acreditats, i recull cinc experiències pràctiques a l'últim capítol.
[Descarregar Guia]

Apropa't al Delta del Llobregat - visites amb descompte per escoles de l'A21Escolar de Sabadell.

Us volem convidar de nou a visitar el Delta del Llobregat, dins del Programa “Apropa’t al Delta” amb un preu especial pels centres adherits a la XESC (145 €, reducció del 25%). Les visites tenen una durada de 4hores, i inclouen una audiovisual i una visita guiada als Espais Naturals del Delta del Llobregat: espais d’aiguamolls, maresmes i estanys litorals.
[Vídeo Apropa't al Delta] [Tríptic]

Observatori de la Publicitat Ambiental.

"Verd, ecològic, sostenible, bio ...". Està de moda i la seva utilització amb motius publicitaris pot ser complexa...Què tenen de veritat les etiquetes verdes de les empreses?
Observatori de la Publicitat.

Teresa Serra, blocaire de l'escola Can Rull.


"El bloc és una finestra oberta a les famílies"
[Entrevista complerta]

Projecte d'alimentació saludable.


Per tal de millorar l'alimentació de nens i nenes (3-12 anys) i de les seves famílies, el projecte 'Menjar sa i fer esport són claus per a una vida millor' treballa al Roureda, Can Deu i Floresta, amb professionals especialitzats. Es fan tallers de cuina, informació i assessorament a més de fer seguiment nutricional i mèdic de les persones implicades.
[Mengem Fruita]

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat