Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Parc Agrari Sabadell

Parc Agrari Sabadell
Què és?
Situació i accessos
Funcionament
Contacte
Activitats
Cultius i productes
On es poden comprar?
Espais de lleure
ColĚlaboradors
Documentació
Estació Meteorològica
ESPAIS DE LLEURE

El Parc Agrari disposa de dues zones recreatives: Una estÓ ubicada al voltant de l┤ermita de Sant JuliÓ d┤Altura i compta amb taules i barbacoes per fer Ópats calents.
L'altra Ús l┤Espai Natura, de l┤Obra Social de Caixa Sabadell, situada a tocar de la Masia de Can Deu i el Bosc de Can Deu.

Els ciutadans, igualment, poden gaudir d┤itineraris a peu i en bicicleta que permeten descobrir els principals racons del parc.

Sant JuliÓ d┤Altura

EstÓ situat al quil˛metre 4 de la carretera de Matadepera. Disposa de barbacoes i taules. TambÚ s┤ofereixen els serveis de lloguer de graelles i venda de llenya. Hi ha aigua corrent, WC, aparcament per a vehicles i bar. EstÓ obert dissabtes, diumenges i festius. D┤abril a setembre funciona entre les 9 del matÝ i les 9 del vespre i la resta de l┤any entre les 9 del matÝ i les 5 de la tarda. Entre el 15 de desembre i el 15 de gener estÓ tancat per vacances. Per a contactar cal trucar al telŔfon 93.727.39.64

Espai Natura d'Unnim

L┤Espai Natura comprŔn la Masia de Can Deu, el Museu de la Vida al Camp i el Bosc de Can Deu. TambÚ hi ha una granja amb animals que complementa l┤oferta.

L┤Obra Social d'Unnim, gestiona aquest espai de lleure i formaciˇ que estÓ obert a tots els ciutadans de totes les edats.

L┤Espai Natura s┤ubica al carrer de La Prada s/n i s┤hi pot accedir en cotxe (per l┤avinguda Matadepera i l┤avinguda Can Deu) o en transport p˙blic (les lÝnies 1, 2 i 3 dels autobusos urbans tenen parades a prop del recinte).

Unnim Espai Natura

Itineraris a peu o en bicicleta

El Parc Agrari forma part del recorregut de diferents itineraris a peu o en bicicleta inclosos en el programa "VallŔs Natural": una xarxa de senders pensada per a conŔixer la natura, la cultura, la hist˛ria, l┤esport i el lleure de tots els municipis del VallŔs Occidental.

Alguns dels camins que discorren pel Parc estan inclosos com a senders de gran recorregut GR-97 i tambÚ com a senders de petit recorregut (PR)

Als itineraris que us proposem a la web, trobareu elements naturals, patrimonials i de lleure que, ja sigui en direcciˇ a Terrassa o prenent com a punt de partida i arribada l'ermita de Sant JuliÓ, molt interessants.

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat