Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

Conservatori i Escola Municipal de Música


CONSERVATORI PROFESSIONAL I ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA
PREINSCRIPCIÓ FORA DE TERMINI
El període de preinscripció va ser del 17 al 24 de març, però sempre us podreu preinscriure fora de termini. Actualment hi trobareu els següents formularis d'inscripció:
- Preinscripció als programes de l'ESCOLA DE MÚSICA: Obert per a preinscripcions fora de termini.
- Preinscripció al GRAU PROFESSIONAL DE MÚSICA: Obert per a preinscripcions fora de termini, però només per a sol·licituds de trasllat d'altres conservatoris o amb la prova d'accés 2021-2022 superada.
Si voleu consultar la informació actualitzada sobre el procés de preinscripció i matrícula del curs vinent, cliqueu aquí.


XX CICLE DE MÚSICA AL MUSEU
Podeu consultar les dates dels concerts que es duran a terme els propers dies al Museu d'Història de la ciutat. Comproveu amb antelació si la normativa Covid finalment permet o no l'assistència de públic als mateixos.

PLA D'OBERTURA BÀSIC. CURS 2020-2021
Podeu consultar el Pla d'obertura bàsic per al curs 2020-21 on trobareu les mesures preventives i el protocol d'actuació en relació al Covid19.


PLA D'EXTENSIÓ MUSICAL A SABADELL 2017-2027
Ja podeu consultar el “ Pla d’extensió musical a Sabadell 2017-2027” que es va aprovar en el Ple del més de juny. Es tracta d'un full de ruta que pretén mantenir la qualitat dels ensenyaments musicals, ampliar el programa de Música Oberta i estendre la formació musical al territori.
Podeu seguir les activitats de l'Escola de Música i del Conservatori a través del Facebook. Uneix-te!

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat