Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament


RELACIĶ DE CONVENIS SUBSCRITS ENTRE L'AJUNTAMENT DE SABADELL I ALTRES ENTITATS I ADMINISTRACIONS
Relaciķ d'acords adoptats al Ple Municipal i a la Junta de Govern Local que comporten l'establiment d'un conveni de colˇlaboraciķ entre l'Ajuntament de Sabadell i unaltre Entitat o Administraciķ. A més, també es relacionen els acords que comporten alguna modificaciķ dels convenis ja existents i vigents.

Aquests acords, de compliment obligat, tenen com a finalitat l'obtenciķ d'objectius d'interčs comú per a les parts signants, i consegüentment per a la millora dels serveis als ciutadans.
Extracte de la relaciķ de convenis amb els acords que comporten la modificaciķ dels convenis ja existents i vigents, consistent en la seva prōrroga, addendes, i/o altres modificacions del seu contingut.

El contingut dels acords de cada conveni es pot consultar a l'acta de sessiķ de l'ōrgan d'aprovaciķ corresponent (parts firmants, objecte, obligacions econōmiques)
https://seua.sabadell.cat/seuelectronica/p/actes_cat.asp? Fins setembre de 2021
https://seu.sabadell.cat/opensiac/action/eppublicacion;jsessionid=20E6A9B0D3A0CB114CF9743699B83ABE?method=enter&te=PLE (Ple a partir de setembre 2021)
https://seu.sabadell.cat/opensiac/action/eppublicacion?method=enter&te=JUN (JGL a partir de setmbre de 2021)

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat