Portada

  • Contacte

Ajuntament de Sabadell

Viure a Sabadell

El web de l'aigua

Ets a: Viure a Sabadell  >  Natura i Medi Ambient  >  El web de l'aigua  > Ordenanša d┤abocaments

Abastament d´aigua
Sanejament d´aigŘes
La factura de l´aigua
Consum i estalvi
Nous Projectes
Activitats
Publicacions
Enllašos d´interès
Ordenanša d'abocaments d'aigŘes residuals

L'ordenanša municipal d'abocaments d'aigŘes residuals a la xarxa de clavegueram de l'Ajuntament de Sabadell

L'Ajuntament de Sabadell disposa d'una Ordenanša municipal d'abocaments d'aigŘes residuals a la xarxa de clavegueram, eina per tal de regular els abocaments a la xarxa de clavegueram municipal de Sabadell i garantir el correcte funcionament de les depuradores i de tot el sistema de sanejament a Sabadell.

Des de l'aprovaciˇ de l'Ordenanša el 30 de maig de 2001 per el Ple de l'Ajuntament, el marc legal s'ha vist modificat per l'entrada en vigor del Reglament de Serveis p˙blics de Sanejament (Decret 130/2003 de 13 de maig de 2003), que obliga a totes les administracions a adaptar-se a les seves disposicions.

L'Ajuntament de Sabadell ha incl˛s a l'Ordenanša les modificacions necessÓries per tal d'adaptar-la a aquest nou Reglament. El fet mÚs important Ús que s'han ajustat els lÝmits d'abocament i s'hi han incl˛s nous parÓmetres de control.

Tots els edificis i els establiments, tant d'habitatges com industrials o comercials, tinguin l'activitat o destinaciˇ que tinguin, han de connectar els seus abocaments d'aigŘes residuals a la xarxa de clavegueram municipal, desprÚs d'obtenir la llicŔncia de connexiˇ corresponent i, si escau:

MÚs informaciˇ a la pÓgina web de l'AgŔncia Catalana de l'Aigua (ACA)

Agenda 21 de Sabadell

© 2012 Ajuntament de Sabadell | Condicions d'ús | Copyright | Política de privacitat