Glòria Marín i Moro

 

Glòria Marín i Moro

Vaig néixer a Sabadell l’any 1959. Durant onze anys vaig treballar de mestra, set anys a l’escola Xaloc i quatre anys a l’Obrador - Taller de ciència i tècnica.

Des de l’any 1991 no he parat d’escriure.

Els que em coneixen diuen que sóc un xic eixelebrada, i potser sí que tenen raó, però us confessaré un secret: des de ben petita el que més m’ha agradat ha estat badar, observar i inventar.

M’agrada llegir, veure pel·lícules, però el que més m’agrada de tot és endinsar-me en el món dels meus personatges, deixar que em sorprenguin i em facin ballar el cap. Amb l’escriptura tinc l’oportunitat de traslladar-me a diferents mons, edats i situacions, i això no para de sorprendre’m.

Tant de bo que en la meva època d’estudiant m’haguessin donat l’oportunitat de participar en un projecte com el de “Seguint el fil”. Us ben asseguro que m’ho hauria passat “pipa”. Per això penso que ja que teniu la sort de poder-hi participar, no freneu l’impuls de deixar córrer la vostra imaginació. Endinseu-vos en aquest món sense miraments ni traves ni tabús.

Endavant i fins ben aviat!

Glòria Marín.

Obres:

Pel desembre de 1992 vaig publicar el meu primer conte: Bruixes i bruixots!,  Editorial Fontarnau.

Pel gener de 1999 vaig guanyar el Premi Montserrat Roig amb el conte per a adults: Un matí pelut!

L’abril del 2000 vaig publicar: La Llufa, quina mofeta! a l’editorial Editorial Barcanova.

El mateix mes es va estrenar la meva primera obra de teatre: Pòker!, interpretada per la companyia de teatre “La Crêm de la Crêm” de Sabadell.

El mes de febrer del 2002 es va estrenar una altra obra de teatre per a adults que porta per títol: Nosaltres som així!, al Club Elena del barri de Gràcia.

L’abril d’aquest any 2002 he publicat la meva primera obra de teatre infantil: El rellotge de les tretze hores - Editorial La Galera.

I l’adaptació del conte de: La bella dorment, Editorial Printing Súria, S.L.

Actualment sóc tertuliana a Ràdio Barberà (98.1 FM), treballo en l’elaboració d'una novel·la, en un altre guió de teatre, i dono classes de tècniques de narració al Centre Cívic de Sant Oleguer de Sabadell.

per tornar enrera