22.4. Escoles bressol municipals

Objectius:

  1. Donar resposta a una necessitat social creant escoles bressol municipals que permetin gaudir d’una educació accessible i de qualitat en l’etapa d’educació infantil de primer cicle.
  2. Articular una xarxa d’escoles bressol que augmenti el nombre de places públiques en la franja d’1 a 3 anys.

Descripció:
L’Ajuntament disposa de tres escoles bressol municipals gestionades per equips de mestres que plantegen una escola oberta al medi, que destaquen la importància de les activitats, les experiències i els procediments, i que consideren l’escola un medi ric per experimentar i per crear un ambient de llibertat, autonomia i afecte ideal per a l’evolució dels nens i de les nenes.

L’escola bressol municipal Joan Montllor és a Torre-romeu, al districte 7, i disposa d’una aula per a nens d’1 a 2 anys i de dues aules per a la franja de 2 a 3 anys.

L’escola bressol municipal La Romànica és al districte 6 i disposa de dues aules per a nens d’1 a 2 anys i de dues per a la franja de 2 a 3 anys.

L’escola bressol municipal Calvet d’Estrella és al districte 3 i disposa de dues aules per a nens d’1 a 2 anys i de dues per a la franja de 2 a 3 anys.

Totes tres escoles ofereixen servei de menjador de 12 del migdia a 3 de la tarda.

L’horari base és de tres quarts de 9 a 12 del matí i de 3 a un quart de 6 de la tarda, amb la possibilitat d’escollir entre mitja jornada o jornada completa i/o d’ampliar l’horari tant al matí com a la tarda.

Inscripció i matriculació:
Atès que les escoles bressol són públiques, es regeixen pel calendari i els criteris de preinscripció i matriculació que fixa el Departament d’Ensenyament de la Generalitat per al conjunt de les escoles.

Adreces:

  1. Escola bressol municipal Joan Montllor. C. del Segre, 2. Sabadell. Tel. 93 726 35 42.
  2. Escola bressol municipal La Romànica. C. d’en Baygual, 28. Sabadell. Tel. 93 712 05 29.
  3. Escola bressol municipal Calvet d’Estrella. C. del Mont Blanc, 34. Sabadell. Tel. 93 723 12 65.

Informació:
Departament d’Educació. Pl. de Sant Roc, 14.
Telèfon: 93 745 31 50.
Persona de contacte: Anna Salmerón.

per tornar enrera