22.3. Escola Municipal d'Art  Illa

A qui s’adreça: Els estudis que es poden cursar a l’Escola Illa –Gràfica Publicitària, Il·lustració i Estilisme d’Indumentària– s’adrecen a nois i noies que hagin aprovat el Batxillerat Artístic o que tinguin el títol de graduat en Arts Aplicades en alguna especialitat del mateix àmbit. També es pot accedir als cicles formatius de grau superior a partir d’una prova d’accés de caràcter específic o bé a partir d’unes proves d’accés de caràcter general i de caràcter específic. Els títols que atorga són els de tècnic superior d’Arts Plàstiques i Disseny en les diferents especialitats que imparteix l’escola. L’Escola Municipal d’Art Illa depèn del departament d’Educació de l’Ajuntament de Sabadell i és un centre amb finançament de la Generalitat de Catalunya.

Objectius:

  1. Donar la formació tècnica i artística adequada als alumnes que desitgen professionalitzar-se en les especialitats de disseny gràfic o de disseny de moda.
  2. Intervenir en la tasca de sensibilització artística entre els ciutadans i les ciutadanes de Sabadell, amb l’objectiu de contribuir a enriquir el pòsit educatiu i cultural.

Continguts: Cicles Formatius de Grau Superior

Gràfica publicitària:
Els cursos es divideixen en assignatures pràctiques personalitzades i assignatures teòriques que es complementen amb sortides a exposicions, i visites a museus i estudis d’artistes i dissenyadors. Durant tot el curs escolar també es mantenen col·laboracions a nivell professional amb diferents entitats i institucions públiques i privades amb l’objectiu que l’alumne mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística de la gràfica actual.

Il·lustració:
Els cursos es divideixen en assignatures pràctiques personalitzades i assignatures teòriques que es complementen amb sortides a exposicions i visites a museus i estudis d’artistes i il·lustradors. Durant tot el curs escolar també es mantenen col·laboracions a nivell professional amb diferents entitats i institucions públiques i privades amb l’objectiu que l’alumne mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística de la il·lustració actual.

Estilisme d'indumentària:
Els cursos es divideixen en assignatures pràctiques personalitzades i assignatures teòriques que es complementen amb sortides a exposicions i visites a museus i estudis d’artistes i dissenyadors. Al llarg del curs escolar també es mantenen col·laboracions a nivell professional amb diferents entitats i institucions públiques i privades –participació en fires de moda i desfilades (Saló Gaudí, Biocultura…), en concursos, organització pròpia de passarel·les…– amb l’objectiu que l’alumne mantingui constantment una vinculació directa amb la realitat professional i artística del disseny de moda actual.

Desenvolupament:
Durada: Els estudis que s’imparteixen a l’Escola Illa tenen una durada de dos cursos acadèmics (de setembre a juny), pràctiques en empreses i la realització d’un projecte final. Els cicles formatius es fan en horari de matí i/o tarda, de dilluns a divendres.
El curs s’inicia cap a la tercera setmana de setembre i finalitza cap a la tercera setmana de juny.
La taxa per curs és de 146 €.
La taxa pel projecte final és de 29 €.

Inscripció:
Secretaria de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Illa.
Ctra. de Barcelona, 208 bis. Sabadell.
De 9 a 14 i de 16 a 18.
Telèfons: 93 711 48 05 / 93 711 40 59.
Fax: 93 710 36 13.

Informació:
Escola Municipal d’Art i Disseny Illa.
Direcció: Agustí Hurtado.
Cap d’Estudis: Xavier Garriga.
Secretària acadèmica: Anna Vilarrúbias.
A/e: illa@ajsabadell.es

Organització:
Escola Municipal d’Art i Disseny Illa i departament d’Educació.

Altres activitats:
Escola Municipal d’Art Illa.

per tornar enrera