22.2. Conservatori de Grau Mitjà de Sabadell

A qui s’adreça: A alumnes que hagin superat el nivell elemental del Pla de 1966 o a joves que hagin superat les corresponents proves d’accés al grau mitjà de conservatoris que marca la LOGSE. A joves i adults que es vulguin professionalitzar en música.

Objectius:

  1. Preparació per a l’ingrés al nivell superior d’estudis musicals.
  2. Ampliar les bases teòriques i pràctiques en diversos instruments, adquirides en el nivell elemental (Escola de Música).
  3. Possibilitar l’assoliment d’un bon nivell professional a partir de vivències similars a les situacions reals professionals.
  4. Col·laborar en la millora de la cultura musical de la ciutat.

Descripció:
S’imparteixen estudis oficials (reglats), de les matèries o especialitats següents: llenguatge musical, harmonia, formes musicals, història de la música, història de l’art i de la cultura, estètica, organologia, conjunt instrumental i orquestra, conjunt coral, música de cambra, "repentització" (lectura a vista), acústica, informàtica i tecnologia musical.

Instruments: acordió, bombardí, cant, clarinet, contrabaix, fagot, flauta de bec, flauta travessera, fiscorn, guitarra, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí, viola, violoncel, oboè, percussió, conjunt instrumental i orquestra, conjunt coral.

Dates:
Cursos acadèmics (de setembre a juny), segons el calendari escolar del Departament d’Ensenyament de la Generalitat.

Inscripció:
Secretaria del Conservatori. Sant Oleguer, 75.
Telèfon: 93 745 05 15 / 93 745 15 60.

Informació:
Direcció del centre.
A/e: conservatori@ajsabadell.es

Organització:
Conservatori de Grau Mitjà de Música de Sabadell.

per tornar enrera