15.9. Servei d'Informació Juvenil (SIJ)

A qui s’adreça: A tot el jovent de la ciutat i als seus mitjancers.

Objectius:
Informar, assessorar i orientar el jovent sobre totes les qüestions rellevants que puguin tenir a veure amb el seu desenvolupament social i personal.

Descripció:
És un espai reservat als nois i a les noies, on poden adreçar-se per consultar qualsevol tema que vulguin: d’ensenyament, de feina, d’agenda de viatges i països, de convocatòries i de beques, de salut, de sexualitat, de lleure, de voluntariat, etc.

Les fonts d’informació són molt diverses (revistes especialitzades, reculls de premsa, bibliografia de temàtica juvenil, directoris especialitzats d’administracions públiques i d’entitats, organitzacions, associacions, d’iniciativa social, etc), per la qual cosa hi ha molta informació i molt diversa.

La majoria dels àmbits temàtics estan organitzats de manera que sigui possible l’autoconsulta, sempre, però, amb el suport i l’orientació dels informadors.

S’hi fan les tramitacions dels carnets d’alberguista, d’estudiant i de professorat internacional, tant individual com de grup.

Col·labora específicament amb els centres de secundària de la ciutat per fer crèdits de síntesi. Per a aquesta acció es demana un contacte previ i coordinació amb l’institut perquè l’activitat sigui tan coherent i aprofitable com sigui possible.

Dates:
De setembre de 2003 a juliol de 2004.

Observacions:
El servei es troba situat a la Rambla, 69, i s’obre al públic de 12 a 2 del migdia i de 5 a 8 de la tarda. Les consultes es poden fer per telèfon, per escrit, per correu electrònic o bé adreçant-se personalment al SIJ o a qualsevol dels seus punts d’informació descentralitzats a tots els IES publics i concertats.

Informació:
Servei d’Informació Juvenil. Rambla, 69.
Telèfon: 93 726 82 27.
Persona de contacte: Núria Sales.
A/e: sij@ajsabadell.es

Organització:
Servei d’Informació Juvenil i departament d'educació.

Altres activitats del SIJ:
Publicacions del Servei d'Informació Juvenil
Viatgeteca
Projecte de descentralització
Servei de préstec
Racó d'Europa
Espainternet al SIJ
Sessions informatives: No dubtis

per tornar enrera