15.2. Menjadors escolars

A qui s’adreça: A alumnes de les escoles públiques d’educació infantil, primària i secundària.

Objectius:

  1. Garantir l’oferta del servei de menjador a totes les escoles d’educació infantil i primària, i ampliar-la als centres d’educació secundària.
  2. Portar a terme un control i una orientació dels aspectes higienicosanitaris dels menjadors escolars i dels menús que s’hi serveixen.
  3. Cobrir les necessitats d’alimentació dels nens i nenes en situació de risc per causes econòmiques, familiars o socials.
  4. Millorar la qualitat del servei de les escoles vetllant pels aspectes nutricionals, dietètics i d’adquisició d’hàbits, i col·laborant en la realització de tallers i activitats de lleure.

Descripció:
Contractació d’una empresa que ofereix el servei complet de menjador als centres públics acollits a la fórmula de gestió unificada des de l’Ajuntament.
Manteniment de les instal·lacions i algunes adequacions necessàries dels edificis.
Inspeccions higienicosanitàries i informació dels resultats.
Valoració dietètica dels menús.
Cada curs es tramiten les beques de menjador del Consell Comarcal i l’Ajuntament. Es tramiten durant el mes de maig a les oficines dels districtes i estan gestionades pel departament de Serveis Socials.
Aquests ajuts es destinen a alumnes de les escoles públiques d’educació infantil i primària.

Informació:
Departament d’Educació. Pl. de Sant Roc, 14.
Telèfon: 93 745 31 50.
Persona de contacte: Àngels Núñez.

Organització:
Departament de Salut, departament de Serveis Social i Cooperació i departament d’Educació, amb la col·laboració del servei d’Obres i el servei de Manteniment.

per tornar enrera