15.1. Escolarització

A qui s’adreça: A tota la població i, especialment, al col·lectiu susceptible d’escolaritzar-se a cada nivell educatiu.

Objectius:

  1. Posar a l’abast de la ciutadania la informació de l’oferta educativa que hi ha a la ciutat: escoles bressol, educació infantil i primària, secundària obligatòria (ESO), batxillerats, cicles formatius, adults i educació especial.
  2. Donar a conèixer els períodes i processos de matriculació per tal que tothom qui ho desitgi ho pugui fer dins el termini previst i disposi de tota la informació necessària per escollir l’opció que s’ajusti més als seus criteris i interessos.
  3. Vetllar per un tractament igualitari de tots els ciutadans i les ciutadanes en tot els procés i perquè es desenvolupi amb la màxima correcció.

Descripció:
Es porten a terme campanyes informatives de l’oferta educativa de la ciutat per a cada tram educatiu i de l’oferta de cada centre en concret.

Es participa en les comissions de matriculació de la ciutat, encarregades de vetllar pel correcte desenvolupament del procés i resoldre situacions problemàtiques.

Dates:
Durant els períodes de preinscripció i matriculació determinats per a cada nivell educatiu pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat (aproximadament entre març i juny i setembre).

Informació:
Departament d’Educació. Pl. de Sant Roc, 14. Tel. 93 745 31 50.
Persona de contacte: Montserrat Duran.

Organització:
Departament d’Educació.

per tornar enrera